Reklama

Reklama

Policejní okrsek

(seriál)
USA, (2000–2004), 65 h 16 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Craig T. Nelson, Roger Aaron Brown, Sean Patrick Thomas, Elizabeth Marvel, Lynne Thigpen, Jonathan LaPaglia, Christopher B. Duncan, Justin Theroux (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Obsahy(1)

Navzdory tomu, že má k dispozici více než 30 výkonných právních orgánů, je Washington DC místo s nejvyšší kriminalitou v USA. Proto si město najme Jacka Manniona, bývalého newyorského dopravního policistu, který prohlašuje, že s úspěchem dokáže srazit zločinnost na polovinu, pokud ovšem převezme post policejního ředitele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další seriál z policejního prostředí, tenhle výjimečný snad jen ultrasympatickým policejním náčelníkem-reformátorem Craigem T. Nelsonem, který nám vytrvale ukazuje, jak že má ta moderní policie vypadat. Hezké, i když nepříliš reálné... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemné, ale velmi povrchní. 1)  Líbil se mi 31letý vystudovaný lékař s tříletou praxí, Australan Jonathan LaPaglia (detektiv Debreno)._____ 2)  Někde uprostřed třetí řady jsem seriál přestal sledovat a ani jsem tuto skutečnost nepostřehl. Úplně jsem na něj zapomněl a věc mi připomněla až náhodná poznámka v kompu. Tolik k otázce, jak mě seriál zaujal. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, ktorú nad rámec priemernosti dostávajú dobré námety a fantastický Craig T. Nelson v úlohe Jacka Maniona, ktorý je tak strašne podarený, že sa to až mení na science-fiction...Prečo??Videli ste už niekedy takého sympatického, charizmatického muža, jednoducho pohoďáka, ktorý by bol šéfom policajného okrsku, lebo ja nie:-)) ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála serialov čo com sledoval na našej verejnoprávnej STV1.No a podaj by nie keď si účtujú 4,50€ za mesiac. Zmetci. Preto dnes nemám problém radšej si zaplatiť nejaké to VOD-ko 🤣🤣🤣 ()

Debreno 

všechny recenze uživatele

Keď to dávali, mal som to naozaj rád. Prvé diely možno neboli také kvalitné, ale neskôr sa to naštartovalo na veľmi príjemný seriál, ktorý nebol len o tom "chytiť zločinca." Celkom zaujímavá kamera, C.T. Nelson fantastický. ()

PATROS 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí všetkých častí môžem povedať, že ide o príjemne spracovaný seriál o bežnom živote policajtov a ich skvelého šéfa.Seriál neurazí, nejde o hlúpu strieľačku a nie je superakčný. Ja za seba 5 hviezd. ()

Reklama

Reklama