Reklama

Reklama

Milénium - Série 1

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Horor
USA, (1996–1997), 21 h 44 min (Minutáž: 44–60 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Lance Henriksen, Megan Gallagher, Bill Smitrovich, Terry O'Quinn, Brittany Tiplady, Stephen E. Miller, Kate Luyben, April Telek, Don MacKay (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (2)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je jednoznačně ta nejlepší. Všechno se točí okolo policejních případů a vyšetřování, přesně tak, jak to mělo být celou dobu. Minimum nesmyslů o konci světa a skupině Milénium. Hodnocení jednotlivých dílů tady nevidím jako přínosné. Prostě většina je zajímavých a některé se i dokážou vrýt pěkně do paměti. Slabší díly se nachází tak asi okolo poloviny série. Potom už následuje postupně vzrůstající kvalita. 4-* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I na dnešní dobu temná (často určitě na hranici televizního ratingu), lehce mysteriózní (kterýžto prvek ovšem výjimečně překročí rovinu Frankových vizí zločinu) kriminálka převážně vyšetřuje hnusné, úchylné sexuální delikty – sériové vraždy. Až bych řekl monotematicky, jelikož (zpočátku) scénáristé "modus operandi" příliš neinovují, zcela chybí jak větší propojující zápletka, tak podloží týmu Milénium a k osobnímu zatažení dochází minimálně. To poslední vynahrazuje výborný Lance Henriksen, přesvědčivě kombinující úlohy sebeukázněného, brilantního detektiva-profesionála a milujícího manžela-otce. Jemu (a nádhernému hudebnímu motivu Marka Snowa) adresuji 4. hvězdičku. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama