Reklama

Reklama

Milénium - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Horor
USA, (1998–1999), 21 h 43 min (Minutáž: 43–60 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Lance Henriksen, Frida Betrani, Marie Stillin, Brittany Tiplady, Peter Outerbridge, Stephen E. Miller, Katy Boyer, Ken Pogue, Françoise Yip, Terry O'Quinn, William Richert, Demetri Goritsas (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (2)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Organizace Milénium na mnoho epizod mizí ze scény, po minulých událostech psychicky zdrcený Frank je s ní vysloveně na nože a své síly tedy zaměřuje na vyšetřování (tuctových) temných vražd jako plnohodnotný zaměstnanec FBI (přičemž často nemá daleko k akčnímu hrdinovi s pistolí v ruce). Když se po polovině sezóny Skupina začne opět projevovat a řešit, jasně už stojí na teroristické straně zla a mocně tahá za konspirační nitky. Ani v jedné poloze se nicméně seriál příliš nevytáhl, tu "mytologickou" navíc vzhledem ke svému zrušení neuzavřel. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase musím přitakat VanTomovi a tentokrát ve všem. Vyšetřování "obyčejných" případů, po kterých jsem v minulé sérii volal, se vrátilo, ale je to nuda. Fakt tuctovka včetně Emmy Hollisové. Kde jsou ty zajímavé případy z první série. Milénium je naštěstí utlumeno o něco více v průběhu, aby pak na konci začalo opět trochu vystrkovat růžky. Rozuzlení žádné, protože to má otevřený konec. Nějaký pokus o konec se objevil v Aktech X (S07E4), ale vůči Frankovi opravdu nedůstojné zakončení. 3+* ()

Reklama

Reklama