Reklama

Reklama

Murder One - Season 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1996–1997), 13 h 40 min (Minutáž: 44–48 min)

Hudba:

Mike Post

Hrají:

Anthony LaPaglia, Mary McCormack, D.B. Woodside, J.C. MacKenzie, Clayton Rohner, Barbara Bosson, Pruitt Taylor Vince, Karen Austin, John Fleck, Steve Eastin, Rosalind Allen, Alan Blumenfeld (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Zatímco v prvních epizodách se převážně jednalo o jeden případ, dá se druhá série rozdělit na případy tři. Případ první - Jimmy Wyler je pobouřen, že není povýšen a pohádá se s advokátem Rogerem Garfieldem. Ten vše přetlumočí guvernérovi Tomu Van Allanovi. Mezi muži dojde k menší hádce. Tom Allen je druhý den nalezen mrtev. Případ druhý - Hvězda NBA Rickey Latller je obviněn z vraždy. Den před vraždou se pohádá se šéfem týmu, který ho usvědčuje z nelegálních nahrávek pro konkurenční tým. Případ třetí pojednává o sériovém vrahovi zvaném Street Sweeper a jeho sedmnácti vraždách. Jeho obhajoba zní: Měl jsem k tomu důvod. (Terva)

(více)

Recenze (2)

anderson odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna MURDER ONE. Pod názvom Murder One: Diary of a Serial Killer vyšla na DVD. S LaPAGLIOM ktorý prebral štafetu po D. BENZALIm. V 18 epizódach epizódach sa už nerieši jeden veľký prípad (ako v prvej sezóne) ale viacej menších a dokopy je to celé len vykonštruovaná zlátanina. (6.2.2009) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kamera - Derrick Kolus. Příběhy jsou tak odlišné od první série, že se to klidně mohlo jmenovat jinak. ()

Reklama

Reklama