Reklama

Reklama

Murder One

(seriál)
  • Slovensko Vražda prvého stupňa
všechny plakáty
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1995–1997), 31 h 33 min (Minutáž: 44–48 min)

Hudba:

Mike Post

Hrají:

Mary McCormack, Michael Hayden, J.C. MacKenzie, Barbara Bosson, John Fleck, Daniel Benzali, Anthony LaPaglia, D.B. Woodside, Stanley Tucci, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Theodor Hoffman (Daniel Benzali) je prominentní obhájce prestižní advokátní kanceláře v Los Angeles. Po několika povedených obhajobách bohatých klientů se dostává k případu brutální vraždy patnáctileté Julie Castello (Bobbie Phillips). Z její vraždy je obviněna mladá Hollywoodská hvězda Neil Avedon (Jason Gedrick). Niel má problémy s alkoholem a drogami, což bylo také důvodem k jeho obvinění. Celá seriálová sezóna je sice protkána i jinými případy, ale velká část dílů pojednává právě o případu Neila Avedona. (Terva)

(více)

Recenze uživatele anderson k tomuto seriálu (2)

Murder One (1995) 

Prvá séria tohto napínavého seriálu rieši vraždu mladej (ale vonkoncom nie nevinnej) ženy. Od spáchania zločinu až po prekvapivé rozuzlenie. Jedna z dvoch detektíviek, ktorých pointa neuráža inteligenciu. Druhá séria je odpad najhrubšieho zrna. (20.10.2004) ()

Season 2 (1996) (S02) odpad!

Druhá sezóna MURDER ONE. Pod názvom Murder One: Diary of a Serial Killer vyšla na DVD. S LaPAGLIOM ktorý prebral štafetu po D. BENZALIm. V 18 epizódach epizódach sa už nerieši jeden veľký prípad (ako v prvej sezóne) ale viacej menších a dokopy je to celé len vykonštruovaná zlátanina. (6.2.2009) ()

Reklama

Reklama