Reklama

Reklama

Recenze (9)

Felisr 

všechny recenze uživatele

V době, kdy se seriál u nás vysílal, to byla moje srdeční záležitost. Nebylo od té doby zrovna moc chrismatických herců v hlavní roli, mezi kterými by tak uvěřitelným způsobem fungovala chemie. Z nešťastného konce jsem se musela pár dnů vzpamatovávat - nedivím se, že fanoušci v USA založili kampaň za natočení další série nebo alespoň ještě jednoho dílu, který by děj zvrátil, ale bohužel, holt to není Bobby z Dallasu :o) ()

nessbeal

všechny recenze uživatele

Co když globální oteplování mění naši DNA? A co když tyto změny nejsou k lepšímu? Bio-antropoložka Sloan Parkerová objevila, že by se v tom mohla uplatnit Darwinova teorie - lidská rasa v sobě ukrývá alternativní rasu velmi inteligentních sériových vrahů, jejichž cílem je zničit lidstvo, aby oni, silnější, přežili. ()

Reklama

22matelko 

všechny recenze uživatele

Myslím že akta x na tento seriál nemala škoda krátkosti seriálu. bohužial pozeral som ho iba po anglicky s anglickymi titulkami takže môj dojem trocha zbrzdilo ze niet nikde na internete česká vercia alebo aspoň české titulky k tomuto seriálu a hlavnú myšlienku som pochopil a pointa mi neušla. Super seriál ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

...tentokrat my sme korist....tak nejako sa koncila uvodna znelka tohto celkom zaujimaveho serialu.Vysielali ho dost davno na Markize a vtedy som ho sledoval dost casto,skoda len ze bolo natocenych iba 1 seria("jestli se nepletu").Ale musim uznat ze napad to malo dost dobry...homo sapiens uz nieje v kurze(ale bojuje statocne):)) ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál, který ovšem Nova zabila špatným vysílacím časem. Formálně připomíná Akta X, ale je mnohem kompaktnější. Hlavní myšlenka se totiž jako červená niť prolíná do každého dílu: homo sapiens sapiens mají konkurenty, kteří si říkají homo superior. Ne nadarmo. P.S. V češtině seriál možná znáte jako Lovnou zvěř. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama