Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Detektiv Julien Baptiste je na dovolené v Amsterdamu se svou ženou a pomáhá při vyšetřování své bývalé přítelkyni, amsterdamské policejní velitelce. Ponoří se tak do kriminálního podsvětí čtvrti červených světel, kde bude odkrývat složitou síť podvodů a lží. (Televize Seznam)

Recenze (12)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Má to o fous slabší hodnocení než Missing a mne se to líbilo ještě víc. Jean Baptiste mi bude chybět podobným způsobem jako Walt. Hollander byl samozřejmě excelentní, jenom tedy osud jeho postavy uff.... Jsem rád že jsem to rozkoukat den potom co jsem jel s rumunským řidičem Uberu, ne před tím vzhledem k záporákovi, který byl IMHO seriálově top za hodně dlouhou dobu. Srdcovka. 10/10 ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Najväčší problém vidím v prehnanej zvratovitosti, alebo, ak chcete, nadmernom pretwistovaní. Proste samé šokantné a ťažko stráviteľné odhalenia. Baptiste je taký veľmi milý a zdvorilý pán so záchvatmi úlisnosti, čo mi nebolo vždy po chuti. Príbeh je zapeklitý a niektoré odbočky vyložene zbytočné. Rozmýšľala som medzi *** a **** ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Strašlivá utahaná nuda o ničem. Absolutně mě to nebavilo. Bez atmosféry, bez zajímavosti. Sám se divím, že jsem první řadu dokoukal celou, ale tu druhou milerád vynechám, Zajímavý nebyl ani ten Tchéky. Veškerá zajímavost případu skončila po první epizodě, která je asi jako jediná nadprůměrná. Nevím, proč tohle vůbec existuje a to, co se v seriálu děje nemá žádný valný smysl. 40%. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ta Tchékyho uctivá variace na policejního badasse mě pořád baví. Bavila by mě ale víc, kdyby byla story aspoň podobně uvěřitelná jako on. Amsterdam je fajn. Tom Hollander jakbysmet. Přesto se Baptistovi stalo scénáristicky to, co jeho mateřskýmu The Missing nikdy. Kulhá. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

První dva, tři díly byly hodně dobré, pak to však ve vinou chabého scénáře šlo hodně dolů. Až jsem si říkal, jestli je to vůbec možné, nebo jestli tvůrci na druhou půlku vypsali volnou soutěž a pak z klobouku nějaký náhodně vylosovaný příběh vytáhli a natočili. Je to velká škoda, protože jsem se fakt těšil, ale ve výsledku jsem dostal hodně překombinovaný příběh, jen stěží uvěřitelný a proveditelný. Nezachránil to ani dle mého soudu až moc herecky laskavý Tchéky Karyo a všechny palce nahoru za výborného Toma Hollandera stačily přesně jenom na ty tři hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Seriál je spin-offem britské televizní série The Missing (od r. 2014). S tou jej spojuje nejen hlavní postava Juliana Baptista (Tchéky Karyo, ale i jména obou hlavních scenáristů. (vnimatkrasu)

Reklama

Reklama