Reklama

Reklama

The Devil Conspiracy

  • USA Devil
Trailer

Obsahy(1)

Mocná biotechnologická společnost disponuje průlomovou technologií, která jí umožňuje klonovat nejvlivnější osobnosti historie pomocí několika málo fragmentů DNA. Nyní draží klony Michelangela, Galilea, Vivaldiho a dalších za desítky milionů amerických dolarů nejbohatším lidem světa. Když však ukradnou relikvii „Turínské plátno“ a naklonují DNA Ježíše Krista, rozpoutá se peklo. Archanděl Michael (Peter Mensah) přichází na zem a nezastaví se před ničím, aby ďáblovo spiknutí ukončil. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

35%.... tady je to vážně samej idiot?  The Devil Conspiracy je naprosto v pohodě horor, tak ze 70ti% český produkce - nejsem žádnej velkej vlastenec a P.Kříž mě sere, ale námět je OK, žádný low-cost provedení, parádní hudba (možná ukradená?) a krásný záběry na místní hrad Vranov (Pantheon; obr. č. 6 v galerii). 4,5* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kresťanská mystika je niečo, čo sa dá filmovo skvele spracovať, ale netreba miešať plno výjavov a žánrov. Toto je nejaký mix Leonardovej šifry a Rosemarynho dieťaťa, v ktorom však neexistuje tá hororová stránka. Peklo, démoni, to všetko je znázornené v takom až akceptovateľnom obraze, pretože peklo je miestom, v ktorom by ste síce nechceli byť, ale vyzerá to tam stále lepšie než na nejakých miestach na Zemi, napríklad v osadách. Atmosféra strachu je zcela nefunkčná. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už poster filmu mi prišiel hrozne lacný a hlavne hnusný, ako keby sa príbeh netočil  o Luciferovi a Michaelovi, ale o nadvláde v perzskej ríši. Dejová linka bola celkom vtipná( myslené ironicky) , lebo prísť s niečím takýmto mohol jedine magor alebo človek, ktorý nemá žiadne morálne zábrany a tak divakovi predhadzuje totalne kraviny. Prvom rade mi vadil Archanjel Michael, najprv vyzeral ako z Terminátora a potom by ho ubili hádam aj deti v škôlke. No, ale sa bavíme o vodcovi nebeských vojsk a takto ho vykresliť? No chudák. Dejová linka je strašný bordel , zmätok a vyznať sa v nej by sa hádam aj dalo, keby nebola tak naivne hlúpa a obmedzená. Triky boli lacné, ako aj celý film a znázornenie pekla bolo úbohé. Načo robiť niečo, keď na to nemám koruny alebo doláre a hlavne taký film, čo si to vyžaduje. Logicky sa nemáme o čom baviť, už začiatok napovedal, že toto na ňu hrať nebude a takéto podobne filmy si stratu logiky môžu kompenzovať vynikajúcimi hercami či dokonalými trikmi, poprípade vzájomným prepojením, ale tento brak hned od začiatku na to nemal. Hlavne solventný sponzor tomuto filmu chýbal, ale i zaujímavejší a schopnejší scenár a samozrejme i réžia. Čo trocha zahnalo alebo oddialilo veľké utrpenie boli  pekné lokality a niektorí Českí herci, ako napríklad Petr Vaněk. Inak aj masky boli hrozné, ten démon sa hral na Silent Hill alebo Hellraisera, ale od prvého nemal záživnosť a od druhého krvavosť i keď ta krvavosť by tu bola, ale tak fádna ako celý film. Nečakal som nič a ani nič som nedostal. Slabé 2*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už jen ten samotný nápad, že by Lucifer mohl posednout naklonované Ježíšovo tělo, je super a samotný začátek se svržením z Nebes mě docela navnadil, No a pak došlo na obvyklé blbnutí s Ďáblovými přisluhovači, kterým je v patách kněz posedlý archandělem Michaelem, který chce získat zpět nejen ukradené Turínské plátno, ale i zachránit svojí kámošku, která se má stát bránou pro Satanův příchod. Nejedná se o kdovíco, ale já mám podobné křesťansko-démonické pitomosti rád, takže dokážu ledacos přejít. Mělo to slušné tempo, řada hloupostí byla z ranku roztomilých, potěšily české lokace a navrch tu vyteklo i trošku krve, ačkoliv jí mohlo být víc. Líbila mi i vizualizace Pekla, byť nebyla nijak originální. Průšvihem je hlavní hrdinka. A je to fest průšvih. Tak nesympatickou osobu museli hledat fakt dlouho. Pokaždé, když se objevila v záběru, jsem jí přál jen to nejhorší. Navíc ta holka ani neumí pořádně hrát. Je to o to větší škoda, že k dispozici byla Natalie Germani, kterou tu omezili jen na pár štěků. S jinou herečkou bych nejspíš hodnotil výš. 50% ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Tak si nemůžu pomoct, ale tohle byl propadák. Následují spoilery: a) unesené dámy nejsou pod ostrahou?, b) plných 52 minut z filmu je nutno poslouchat ječící pipku č.1 nebo stejně uřvanou pipku č.2, c) Eveline Hall má ksicht jak' loutky z Fimfára (tolik fillerů a botoxu, co má v tváři ona, se snad ani za 10 let nevyrobí), d) maník si jen tak příjde na super-tajnou kliniku?, e) holčina si jen tak zdrhne a nikdo si jí nevšímá?, f) ve chvílích, kdy se hraje o čas, si postavy navzájem vrčí do obličeje, místo aby něco dělaly, g) na to, jak se s těhulkami musí opatrně, tak tady jsou velice blízko naprosté nezničitelnosti, h) škoda té levné řežby a pak byl najednou konec. Připravujou se na potenciální dvojku, ale tak nějak tomu chyběl ten pocit naplno prožitého příběhu. Konec spoilerů. Jedna hvězda za kostýmy (i když je tady na co koukat jenom na Eveline Hall, a to jen tak dlouho, jak se nekoukáte na její umělý obličej) a možná dám časem i druhou hvězdu za natáčení v ČR. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Českej republike, v Prahe a na ďalších miestach. Pár scén sa natočilo aj v Turíne (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama