Reklama

Reklama

Rammstein in Amerika

(koncert)
  • Německo Rammstein - In Amerika (2015) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Madison Square Garden, New York - legendární hala uprostřed Manhattanu, domácí hala New York Rangers, a nejvíce prestižní koncertní hala světa. Za pouhých 20 min. byl koncert Rammstein v Madison Square Garden, New York vyprodán. Když začala show stál Till Lindemann před 18.000 New Yorčany a zpíval: „Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben / Die Kreatur muss sterben." V jeden jediný den, jeden jediný večer může celá ČR v kinech sledovat cestu Rammstein na vrchol světového showbusinessu, nahlédnout do jejich osobních životů, do zákulisí obrovského podniku Rammstein v unikátním dokumentu režiséra Hannese Rossacherse. Může sledovat, co o kapele Rammstein říkají Chad Smith, Moby, CJ Ramone, Steven Tyler z Aerosmith, Iggy Pop, Gene Simmons z KISS, Melissa Auf der Maur, Scott Ian z Anthrax nebo herec Kiefer Sutherland a mnozí další. Uvidíte RAMMSTEIN IN AMERIKA - velký film o kapele RAMMSTEIN a o tom, jak si podmanili kontinent na druhém břehu Atlantiku. A jako vrchol večera můžete zažít údajně nejlepší koncert kapely RAMMSTEIN vůbec - koncert z Madison Square Garden v New Yorku. (Atlantis Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Koncert Rammstein na Madison Square Garden jsem viděl a rozhodně ho považuji za velmi povedený a zábavný i na domácí sledování. Nicméně tu budu komentovat spíš dokument Rammstein in Amerika. Jak napovídá název, není snímek o Rammstein jako takových, ale spíše o Rammstein z pohledu amerických fanoušků, hudebníků a producentů. Kapela jako taková tu mluví především o tom jaký na ně měla Amerika vliv, ať už pozitivní nebo negativní. Samozřejmě tu nesmí chybět záběry z koncertů nebo části klipů. Obsahově je dokument zajímavý a jakožto někdo, kdo Rammstein už nějaký ten rok poslouchá, jsem se o nich dozvěděl i mnoho nového, což je asi největší plus tohoto filmu. Rozhovory s jednotlivými umělci nebo producenty už tak zajímavě natočené nebyly, ale na druhou stranu asi není moc jiných způsobů jak tuto část v jakémkoliv dokumentu natočit originálně (za zlatou výjimku považuji "Super Dooper Alice Cooper"). Celkově bych řekl, že snímek je natočen dobře, je zajímavý a především v něm jsou Rammstein v plné parádě. Co víc si jejich fanoušci mohou přát? ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keď už má Rammstein-ovský dokument také vysoké hodnotenie, určite ho nemienim kaziť a (nielen) preto dávam plný počet. Zoznámte sa s členmi kapely, ich začiatkom v NDR, postupným rozširovaním na západ po páde železnej opony, kde Amerike a svetu dokázali, že so svojou špecifickou hudbou a nadupanými show nemali vo svojom čase obdoby. Dokument, ktorý zaujme a pobaví, neviem čo viac by si divák mohol priať. Dozviete sa veci úsmevné, vtipné a určite mnoho krát i nečakané, preto vás nechcem ich konkrétnym menovaním pripraviť o prekvapenie. Tak šup, pozrieť na vlastné oči! ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Dokument parádní, probudil ve mně pocity z dětství, kdy pro mě Rammstein byli zásadní kapelou. Koncert (lépe řečeno jeho sestřih) byl ale takovým malým zklamáním. Rammstein jsem viděl naživo při turné k Reise Reise a kdysi jsem i sjížděl koncerty Live aus Berlin a Völkerball. Oproti všem zmíněným mi koncert v Madison Square Garden přišel přeci jenom takový odměřenější. Možná to bylo způsobené i samotným záznamem koncertu, který byl dost nešikovně sesnímaný i sestříhaný. Chvílemi hrozně přestříhaný, místo aby si divák užil pár vteřin na Tilla, hned se mu do toho musí vloudit prostřihy po několika frejmech, jen aby nezapomněl, že je na drsném koncertě. 8/10 ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Bylo mi asi 18, když jsem poprvé měla tu čest stát v gládách s barevnýma vlasama a sicherhajskama v první řadě natřískané o2 areny a nechat se postříkat pěnou z obřího jezdícího péra a vozit Tilla po rukou na nafukovacím člunu. Vlasy mi málem shořely, hlas přestal fungovat, uši praskly a já byla v totální euforii. Miluju tu hudbu, myšlenku, show a jejich "svoucnost". Je rok 2017 a za pár měsíců mě to čeká znova, jsem nedočkavá. Rammstein je kapela, ze které si odnesete zážitek na celý život. A v tomhle dokumentu se dozvíte proč, tak se dívejte :) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Já jsem to vždycky podvědomě věděla, že toužím po blyštivém obleku posetém kamínky, a teď to vím jistě. U tohoto koncertu jsme také se sestrou zabředly do snahy zodpovědět otázku, která píseň Rammsteinů je naše nejoblíbenější. Jsou to všechny. U písničky Pussy taťka poznamenal, že lituje lidí v prvních řadách, ale já říkám, že ti budou ještě svým vnoučatům vyprávět, jak je Till Lindemann postříkal. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Koncert sa uskutočnil 11. decembra 2010 v multifunkčnej aréne v centre Manhattanu, Madison Square Garden a bol súčasťou tour k šiestemu albumu "Liebe ist für alle da". (GTS_PUNK)
  • Některé scény jsou také z koncertu v Bell Centre (Kanada) z 9. října 2010. (ČSFD)

Reklama

Reklama