Reklama

Reklama

Australská záchrana lodí

(pořad)
  • Česko Extrémní záchranáři (více)
TV spot
Dokumentární / Reality-TV
Austrálie, 2018, 36x42 min

Obsahy(1)

Vstoupíte do náročného světa vyprošťování a záchrany námořních plavidel. Tento tým působí v oblasti Whitsunday v australském západním Queenslandu. Pouští se do časově náročných a nebezpečných záchranných akcí, při nichž jediná chyba může znamenat vážný úraz či finanční zruinování. Operují v oblasti, kterou nedávno zdecimoval cyklón kategorie 4, jenž způsobil závažné škody a po celé oblasti po sobě zanechal rozbitá plavidla a vozy. Tým, který je odrazem skutečného australského odhodlání a snahy práci dokončit, se ke každému úkolu staví přímo a nezapomíná při tom užít si i trochu zábavy. Pořad je plný napětí, nadšení a kamarádství a zaměřuje se na snahu o překonání nepřízně osudu a zachování nejkrásnějšího pobřeží na světě v co nejlepším stavu. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

finy_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Proč kurnik třídím odpad, když pak přijde parta d*bilů a pálí odpadky, které se dají využít jinak? Hnus, nedoporučuji. ()

Fonzo 

všechny recenze uživatele

Dávam jednu hviezdičku za fakt dobrý námet - určite by som si pozrel dokument o záchrane lodí, zatiaľ som na nič také nenarazil. Avšak všetko ostatné bieda. Je tam kapitán, ktorý sa chová ako simpovský šampónik ktorý s večne umazaným xichtom chce pôsobiť drsne ale v skutočnosti pôsobí ako influencer, dve baby čo sa cítia ako modelky a pred zrkadlom strávili jednoznačne viac času ako v teréne, "drsňácky" pomaľované auto ktoré len teraz vyšlo z výrobnej linky a celá táto grupa sa tvári ako chcú niečo zachraňovať, no robia to úplne amatérsky a ich výsledná efektivita je menšia ako efektivita 10 domorodcov s bambusovými tyčami.  Polovicu času zaberá koketovanie v bazéniku, sprchách a na gaučoch, kde pri poháriku oslavujú svoje zlyhanie. Celé to pôsobí príšerne šúdiovo, nachystane a umelo. Dúfam že to neodradí filmárov od natočenia kvalitnejšieho diela na tento dobrý námet. ()

Reklama

Reklama