Reklama

Reklama

VOD (1)

Tony má dojem, že už nemá co ztratit, a tak uvažuje, že by vyzkoušel heroin. Hlídá svého synovce a začíná se – trošičku – sbližovat se Sandy. (Netflix)

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavný hrdina pochopil, že práca reportéra pre lokálny plátok, ktorý nik nečíta, mu mŕtvu ženu nijako nenahradí. Jediné čoho sa môže pri práci dočkať je tip na reportáž o výnimočnom miestnom talente. Na mieste sa dozvie o čo ide. Matka si chce presadiť svoju tučibombu (syna), ktorá hrá na flauty originálnym spôsobom: jednoducho si náustky dvoch píšťal vopchá do nosných dierok a potom už len dúcha nosom. Hlavný hrdina, ako každý správny muž pochopil, že ak má trápenie naozaj hlboké, najlepším riešením je heroín. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda navázala co do kvality a humoru na předchozí díl, takže jsem se opět skvěle bavil, navíc mě dostává, jak nechává Ricky Gervais tu a tam prosáknout na povrch tu člověčinu, které je tahle záležitost plná, ačkoliv to nevystavuje prvoplánově na odiv. Kromě dokonalých a přitom naprosto okrajových postav pošťáka a psychiatra (psychologa?), mě dostal souboj vůlí s personálem restaurace. / Poučení: Nenech se rozhodit od lidí, kteří nedokáží pochopit, že si člověk může depresi i užívat. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu přibylo humoru. Hlavně díky novinářské lince, a klukovi, hraje na píšťaly nosem (wtf). Tony na jednu stranu zahleděný do sebe, ale začínají se ukazovat i (zřejmě) jeho pravé emoce, vůči Sandy, nebo paní na hřbitově. ()

Reklama

Reklama