Reklama

Reklama

VOD (1)

Tony má hádavou náladu, a je na to dokonce hrdý. Kolegy už ale začíná pěkně štvát. Do redakce novin Tambury Gazette přichází nová posila. (Netflix)

Recenze (8)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aké uvoľňujúce je povedať na plnú hubu všetkým tým zmrdom, čo človek dennodenne stretá, na plnú hubu všetko, čo takíto nímandi v skutočnosti sú a čo predstavujú.  Nuž, ale keďže v reálnom spolužití človek v tomto smere uzatvára veľmi často rôzne kompromisy, necháva si vychutnanie si pocitu satisfakcie napríklad cez skvelé seriály. Nie je ich veľa. Ale po prvom diele sa ním javí byť práve tento. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně se divím tomu, že Netflix zaplatil za něco, co napsal Ricky Gervais, a dokonce ho to nechal i porežírovat; zajímalo by mě kolik strážců politické korektnosti na něho při natáčení dohlíželo. Postava Tonyho je mi extrémně sympatická, protože ten mrzout uvažuje stejně jako já:-) Ricky Gervais navíc seriál zalidnil skvělými figurkami, které už Netflix jen patřičně dokoloroval a po první epizodě jsem byl maximálně spokojen. / Poučení: Nevytáčej člověka, který nemá co ztratit. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Gervaisovsky chlapik vyuzivajuci smrt manzelky ako zamienku na nicnerobenie a bytie obycajnym protivou. Na mna malo vtipne a malo ine nez bezni protivni ludia, nez aby som ho pri tom chcela sledovat. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seznámení s postavama. Klasický první díl, nahazujeme udičky na linky. Gervais opět za kokota, tentokráte s jakýmsi opodstatněním, že se mu něco stalo v životě, a to ho ovlivnilo. Parta looserů v bídných novinách je takový Gervaisovský evergreen. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho očekávané nové dílo Ricky Gervaise je tady. Zatím mě Gervais nikdy nezklamal (Office, Extras, Idiot Abroad, Derek). První díl moc dobrý. Britský tlučhuba se drží toho, co mu jde nejlépe. Malé příběhy outsiderů z maloměsta (tak jako v Derekovi).Hlavní hrdina přijde o ženu, ztratí důvod žít a rozhodne se svým cynismem otrávit život i ostatním. Možná je však jeho krutá upřímnost i očišťující v kontrastu věčných milosrdných lží těch druhých. ()

Reklama

Reklama