Reklama

Reklama

VOD (1)

Brian (konečně) přesvědčí Tonyho a jeho společnost, aby s ním udělali reportáž v jeho bytě. Matt mezitím obdrží znepokojující hovor ze školy, na kterou chodí jeho syn. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pátá epizoda byla stejně jako všechny předchozí díly charakteristická hlavně tím, že jsem na ní nenašel žádnou chybu. Možná bych na nějakou při důkladném pátrání přišel, ale scénář byl pro mě opět příliš dokonalý, než abych si kazil skvělou náladu zapšklým hnidopišstvím. Tentokrát mě navíc zaujalo, že se Ricky Gervais věnoval i problematice obnovitelných zdrojů. Moc bych si přál, aby tento seriál vidělo co možná nejvíc našich filmových a seriálových tvůrců; snad by jim to pomohlo psát smysluplné dialogy. / Poučení: Obloukem se vyhýbej všem školním pozemkům. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Buď štastný, Tony". To buď štastný tu ale platí pro všechny postavy. Celé je to vlastně o hledání toho svého štěstí. Někdo ho už našel skrze ženu poznanou v rámci reportáže. Někdo doufá, že ho jednou najde ve své skleněné kouli. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle seriál mi přijde na rozdíl od drtivé většinu jiných seriálů takový opravdový a tahle epizoda je toho důkazem. Dokonalá kombinace dramatu a komedie. ()

Reklama

Reklama