Reklama

Reklama

Po životě - Série 3

(série)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony už sice není takový agresivní mrzout jako dřív, ale pořád se mu nedaří zaplnit prázdnotu, kterou v něm zanechala smrt milované manželky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (44)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dovršení této seriálové trilogie mám konečně za sebou! Za sebe tedy musím říct, že Ricky Gervais vytvořil něco, co ve mně bude rezonovat ještě hodně dlouhou dobu. Příběhy obyčejných lidí zasazené do venkovského městečka někde v Anglii nemusí na první dobrou znít moc lákavě, ale to perfektní skloubení mnoha žánrů a excelentní výkon hlavního představitele Tonyho mě osobně utvrdily v tom, že tady jsem naopak natrefil na zlatou žílu! Třetí řada se nese v podobném duchu jak předchozí dvě, totiž se zde mixují scény plné radosti a neskutečně vtipně podaných situací se momenty, které mě emocionálně roztrhaly na milion kousíčků. V tomhle duchu vévodí především poslední díl, kdy ani jedno oko nezůstalo suché. A ač se to lidem nemusí líbit, což naprosto chápu, tak tento projekt autoři v závěru zakončili nejlépe, jak mohli. Děkuji moc, Ricky! Podle mě se k After Life v budoucnu někdy vrátím :) Za mě třetí řada 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Depresivní Tony se potřetí vrátil na místo činu, a přes mé velké obavy se mu i tento pokus poměrně vydařil. Druhá sezóna mě připravila na značné úbytky v oblasti humoru (proto ty obavy), ale přestože třetí řada ani náhodou nedosáhla kvalit té první, nemám důvod pro to, abych ji nějak ošklivě ztrhal. K mému vlastnímu překvapení jsem se v závěru dokázal naladit i na ty vážnější tóny a vcelku jsem si to užil. / Poučení: Jo, jo, život je pořád svině. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pokud tahle série celý After Life uzavřela,pak je to rozloučení důstojné a za mě je třetí řada nejlepší.Tentokrát dokonce i přibyla trocha toho Gervaisovského humoru a spolu se všemi těmi vedlejšími a mnohdy bizarními figurkami to jako celek funguje.Co mě trochu mrzí je vývoj samotného Tonyho,který se za všechny tři série nikam moc neposunul (určitě ne tak jak bych čekal) a lehce se to zlomí až v úplném závěru.Na druhou stranu se to ovšem velmi těžko hodnotí ve chvíli kdy jsem si žádnou podobnou tragédií - naštěstí - neprošel.Rickyho budu mít i nadále raději v jeho komediální až na dřeň poloze,ale za to jak zvládnul napsat,zrežírovat a zahrát takhle místy emočně silné drama a přesto mu dodat humor si zaslouží uznání...80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mal som po slabšej druhej sérií obavy. Musím ale povedať, že Ricky prekvapil. Netlačí na pílu a emócie podáva postupne. To, že tu absentujú pre mňa dve zaujímavé postavy ( Sandy a Roxy) je škoda. Pre mňa dosť veľká a do určitej miery ma mrzelo, že tieto dve postupne budované charaktery nedostali priestor pre správne ukončenie ich životných ciest. Mimo to sú ale vedľajšie postavy tým najsilnejším, čo seriál má. Ricky sa stále točí v emočnom kruhu a od prvej série neponúka nič nové. Ale je lepidlom pre všetky osudy v mestečku a tie zaujímavé sú. Koniec je správne dojemný a zároveň je tretia séria aj plná pekných vtipov. Ale ako vravím, netlačí to na pílu. Dôstojné zakončenie seriálu, ktorý nie je tým najlepším čo Ricky spravil, ale haniť ho za to určite netreba. 3 - 80% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavilo víc než s2. Možná rozpoložením, nevím - každopádně humor zase ostrý jako břitva "vypadáš jako Maradona, ale po smrti." A ikdyž chybí pár postav, tak některé dostávají víc prostoru a je to ku prospěchu (Kath, Brian!). Uvítal bych i s4, ale pokud to takhle Ricky ukončí, tak rozhodně za ten melancholický poslední díl palec nahoru. 7.5/10 ()

Galerie (50)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama