Reklama

Reklama

Po životě - Série 3

(série)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony už sice není takový agresivní mrzout jako dřív, ale pořád se mu nedaří zaplnit prázdnotu, kterou v něm zanechala smrt milované manželky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (44)

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám Rickyho přístup rád. Jakmile pustil další video s manželkou, došla mi trpělivost a přeskakoval jsem. Možná to byl cíl, ale už jsem necítil lítost, ale zmar. Nebyl tam za mě žádný posun u nikoho. Je fajn, že snad byli ve finále happy, ale vody zůstaly brutálně stojaté. Nejvíce nosné byla sportovní klání a nepovedená rande. Naopak vtípky postavené na bizarnosti a nechutnostech už moc nebavily... ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco, co jde zakončit normálně a bez patosu se nevidí každý den. 'After Life' se ve finální sérii loučí s až transcedentálním koncem, a jak jinak, nezměrně sympatickým náhledem na život. Gervais dal dohromady neskutečně vibe minisérii o ztrátě a přijetí. Zvláštní zkušenost, kterou jsem ale nemohl trefit ve víc správný čas a zároveň to celé dát během jednoho týdne. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám s třetí sérii dva větší problémy. První je v tom, že hned několik postav z předchozích řad se tu vůbec nevyskytuje, a jejich příběh je tam zpravidla vyřešen v rámci jednoho dialogu. Druhý problém se pojí s tím, že třetí řada je vesměs zase o tom samém,co předchozí dvě. Tony je na začátku kretén, a postupně si uvědomuje svoje chování. Kdyby byl zbytek série jako poslední díl, tak je opět bezchybný, ale takto je to nejslabší část celku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pokud tahle série celý After Life uzavřela,pak je to rozloučení důstojné a za mě je třetí řada nejlepší.Tentokrát dokonce i přibyla trocha toho Gervaisovského humoru a spolu se všemi těmi vedlejšími a mnohdy bizarními figurkami to jako celek funguje.Co mě trochu mrzí je vývoj samotného Tonyho,který se za všechny tři série nikam moc neposunul (určitě ne tak jak bych čekal) a lehce se to zlomí až v úplném závěru.Na druhou stranu se to ovšem velmi těžko hodnotí ve chvíli kdy jsem si žádnou podobnou tragédií - naštěstí - neprošel.Rickyho budu mít i nadále raději v jeho komediální až na dřeň poloze,ale za to jak zvládnul napsat,zrežírovat a zahrát takhle místy emočně silné drama a přesto mu dodat humor si zaslouží uznání...80% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vracím hodnocení na pět hvězd. I ve třetí sérii je smutku i humoru zhruba stejně a mohl bych tomu leccos vytknout, ale převládá lidskost, dojetí a další Tonyho posun ke konání dobra. Ano je to příliš idylické a pozitivní, jako pohlazení po srdci a duši to však funguje skvěle. Škoda, že je asi definitivní konec After Life. ()

Galerie (50)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama