Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 6

(série)
USA, (2003–2004), 9 h 46 min (Minutáž: 27–43 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Sylvia Kauders, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, David Eigenberg, Ron Livingston, Evan Handler, John Corbett (více)
(další profese)

Epizody(20)

Obsahy(1)

V závěrečné řadě seriálu řeší nejlepší kámošky zdravotní trable, náročnou výchovu dětí a staré i nové vztahy. A pořád platí, že se na sebe můžou vždycky spolehnout. (Netflix)

Recenze (5)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série je asi nejslabší ze všech. Je cítit, jak bylo vše hodně natahované s Petrovskym, aby Carrie stejně skončila s panem Božským. Poslední dvojdíl je jen zbytečná a šíleně nudná patlanina. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypilovaný, funkční, dojemný a v mnoha ohledech velmi smutný závěr. Šestka je s přehledem nejvážnější série a za mě všechny linky ukončila více než dobře. Na ty holky jsem si tak zvyknul, že mu budou chybět. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K šesté sérii snad jen tolik, že se pořád motá v kruzích. Začátek série je hrozný až nesnesitelný, načež se to celé mění v pohádku, kterou lze tolerovat. Charlotte své mateřské instinkty realizuje prozatím jako psí mamička, Miranda se s celou rodinkou (šťastně až do smrti) odstěhuje do Brooklynu, ale ještě krátce před svatbou s otcem svého dítěte stihne románek s černochem přesně podle své oblíbené telenovely. No tak jo. Samantha nalézá oporu i štěstí v monogamním vztahu a prochází si rakovinou prsu. A protože i jeptišky mohou mít stejnou diagnózu, tak je všechno naprosto v pořádku. A Carrie? Prožila si francouzský flert a Mr. Big pochopil, že ona je ta pravá (well done!). Nicméně kvůli této zkušenosti sekla se svým sloupkem Sex and the City a pohádky byl konec. Takže to nakonec nebylo ani tak o sexu, ale spíš o klasickém hledání toho starosvětského štěstí. Jak je možné, že se tahle premisa dočkala dvou filmů a dalších dvou seriálů? ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální série se především tradičně snaží uzavřít osudy všech hrdinek, přičemž se jí to i překvapivě daří, když uzavírá kruhy brnkáním na strunu životních paradoxů a fatalit.. Od prvních řad se zejména právě ta poslední již nesmírně odlišuje a již neplatí za tu navýsost inteligentní zábavu jako na počátku.. Nejvíce ovšem šesté řadě i celému projektu škodí oba filmové sequely, bezezbytku zoufalé, a zvlášť špatně načasované, oslavy konzumu plné až manýristického product placementu.. ()

Galerie (154)

Zajímavosti (4)

  • Kristin Davis (Charlotte) uvedla v rozhovoru pro časopis The View, že tvůrci seriálu zvažovali, že její postava v posledním díle poletí do Číny adoptovat chlapečka a v letadle zjistí, že je těhotná. Tato podzápletka byla nakonec vypuštěná. (don corleone)

Reklama

Reklama