Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 2

(série)
USA, 1999, 7 h 35 min (Minutáž: 21–31 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Frank Anello, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, James Goodwin, Robert Bogue, Mark Devine, Maggie Kiley (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (4)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále vtipné, stále originální a ke konci i příjemně vážné. Sex ve městě funguje ve všech rovinách, do kterých zabrousí. Víc dílů, větší prokreslení postav, lepší příběhy. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série získala více dílů čili více prostoru pro vykreslení těch jednotlivých hlavních postav. Proměnil se vztah Carrie s Božským, zapomenuty byly nepovedené vedlejší postavy z první série. (Jakže se jmenoval ten kluk, kterého Carrie dohodila Mirandě? Nikdo neví.) Skvělý byl svatební díl, krutý nový rozchod s Božským. Sex ve městě našel svou tvář. Dokáže se Miranda opravdu najít ve vztahu s někým tak obyčejným a upřímným? Charlotte a Samantha jsou zatím pořád jen takové zábavné panenky na hraní. Později už by ani nebylo možné si Charlottu zasadit například do příběhu o fetiši na boty. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když v druhé řadě dostali více dílů, tak to seriálu prospělo, protože se mohli více věnovat jednotlivým postavám a i příběh se mohl více rozvíjet. Pořád mě ale štve chování Carrie, je jí přes třicet a vážně se chová jako naivní puberťačka a to nějak nedokážu překousnout. Závěr série byl ale povedený. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (2)

  • Ochablý zadek Samanthina (Kim Cattrall) milence (Bill McHugh) nepatřil jeho hereckému představiteli, ale 75letému dublérovi. (Kulmon)
  • Ve scéně, kdy Carrie (Sarah Jessica Parker) píše do svého notebooku, je možné spatřit odraz štábu v televizi. (Lauri)

Reklama

Reklama