Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 3

(série)
USA, 2000, 8 h 28 min (Minutáž: 23–34 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, David Eigenberg, Brad Beyer, John Slattery, Michael Lombardi, Marceline Hugot, Mike Doyle (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (5)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se mi líbilo asi nejvíc a to kvůli tomu, že tam nebyl tolik Big. Já toho chlapa prostě nemám ráda, přijde mi jako manipulátor a Carrie se v jeho přítomnosti chová jako kráva. Navíc se mi i líbilo, že se z Carrie stává už dospělá žena (taky je na čase) a nechová se jako naivní dvacítka. Řeší se tu dospělejší problémy a je mi to sympatičtější. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sérii se to začalo správně zamotávat, nikdo nebyl stále ještě dostatečně dospělý, i když Božský si prošel už druhým manželstvím (a pořád ještě to nebylo s Carrií). Je ale možné v tom nebýt až po uši po tolika dílech? Člověk prostě fandí Mirandě, Sam a Charlottě, aby si konečně našly takový sex, jaký si zaslouží. Zase tolik toho od života nechtějí ;) Slabší byly jen díly mimo New York a problematické odkazy na popkulturu. Protože i krátce po roce 2000 byl pro překladatele naprosto neřešitelný díl odehrávající se v komiksovém stylu. Kdo by tehdy z té elity znal Wonderku, že? Ale kdo sleduje originál, je za vodou. Stejně tak zapadly pointy mnoha dialogů kolem transek, bdsm, ale to už je prostě klasika. V češtině se dlouhá léta sledují seriály o něčem jiném, než v originále. Ono pak i takové manželství z trucu vyznívá úplně jinak. ()

Galerie (157)

Zajímavosti (4)

  • Moderátorka volby hasiče říká, že Nicky je ve znamení Kozoroha, kdežto on potom říká, že se narodil v říjnu, což by znamenalo, že je ve znamení Vah nebo Štíra. (lorota)

Reklama

Reklama