Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 4

(série)
USA, (2001–2002), 8 h 36 min (Minutáž: 26–30 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Alice Spivak, Chris Noth, Kyle MacLachlan, Costas Mandylor, Yul Vazquez, Willie Garson (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Čtveřici kamarádek čekají velké změny. Carrie i Charlotte se vrací ke svým bývalým partnerům, Samantha randí se ženou a nezadaná Miranda podporuje Stevea v těžké krizi. (Netflix)

Recenze (6)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych neřekl, že špatná série, stále se jedná v rámci cringe seriálu o slušný nadprůměr, protože Carrie vystupuje na modní přehlídce, Samantha chce souložit s mnichem, Šarlota poprvé vidí svou vagínu a Miranda je stále naprosto nesnesitelná. Proč ne! :-) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série se mi moc líbila. Carrie a Aidan prostě patří k sobě, takže jsem byla nadšená, že spolu dostali víc prostoru a dokonce i Big mi nevadil, protože nechodil s Carrie. Naopak jsme ho tu mohli vidět jako kamaráda a upřímně sedlo jim to víc. Možná proto mě i tahle série tolik bavila, protože tam Big tolik nebyl. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší čtvrtá série nepřinaší nic nového, stále se přešlapuje na místě. Snad jen ten nečekaný twist s tím, kdo se stane matkou, je v něčem nový. Miranda nechce, Charlotta chce, takže kdo to asi tak bude? A Samantha? Konečně se zamilovala, velká věc pro tuhle zralou ženskou. Bavil někdy někoho Aiden? Těžko říct. Nevhodná povaha pro Carrie a ty její emocionální zmatky. Lesby a modelky no comment. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NinadeL: Aiden? Spíš koho by nebavil? Aiden je nejlepší chlap seriálu proboha. Ten "Božský" pitomec mu nesahá ani po kotníky a ostatní chlapi Carrie jsou taky už jen slabej odvar :-)) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálu velmi prospěl větší důraz na nostalgickou linku a vážnější nota. Motat se 4 řady v čistě komediálním duchu by bylo trochu kontraproduktivní, a takhle získal seriál zase nový prostory, kam se může vydat. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama