Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 3

(série)
USA, 2000, 8 h 28 min (Minutáž: 23–34 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, David Eigenberg, Brad Beyer, John Slattery, Michael Lombardi, Marceline Hugot, Mike Doyle (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Kamarádky dál řeší trable v milostném životě. Charlotte slibuje, že se vdá, Miranda žije se Stevem a Carrie chodí s designérem nábytku. Dostane ale pana Božského z hlavy? (Netflix)

Recenze (5)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se mi líbilo asi nejvíc a to kvůli tomu, že tam nebyl tolik Big. Já toho chlapa prostě nemám ráda, přijde mi jako manipulátor a Carrie se v jeho přítomnosti chová jako kráva. Navíc se mi i líbilo, že se z Carrie stává už dospělá žena (taky je na čase) a nechová se jako naivní dvacítka. Řeší se tu dospělejší problémy a je mi to sympatičtější. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sérii se to začalo správně zamotávat, nikdo nebyl stále ještě dostatečně dospělý, i když Božský si prošel už druhým manželstvím (a pořád ještě to nebylo s Carrií). Je ale možné v tom nebýt až po uši po tolika dílech? Člověk prostě fandí Mirandě, Sam a Charlottě, aby si konečně našly takový sex, jaký si zaslouží. Zase tolik toho od života nechtějí ;) Slabší byly jen díly mimo New York a problematické odkazy na popkulturu. Protože i krátce po roce 2000 byl pro překladatele naprosto neřešitelný díl odehrávající se v komiksovém stylu. Kdo by tehdy z té elity znal Wonderku, že? Ale kdo sleduje originál, je za vodou. Stejně tak zapadly pointy mnoha dialogů kolem transek, bdsm, ale to už je prostě klasika. V češtině se dlouhá léta sledují seriály o něčem jiném, než v originále. Ono pak i takové manželství z trucu vyznívá úplně jinak. ()

Galerie (157)

Zajímavosti (4)

  • Moderátorka volby hasiče říká, že Nicky je ve znamení Kozoroha, kdežto on potom říká, že se narodil v říjnu, což by znamenalo, že je ve znamení Vah nebo Štíra. (lorota)
  • Ačkoli měla Sarah Jessica Parker (Carrie) ve smlouvě, že nebude účinkovat nahá, její prsa jsou jasně vidět na konci této epizody, když zmokne v dešti. (Kulmon)

Reklama

Reklama