Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 5

(série)
USA, 2002, 3 h 49 min (Minutáž: 27–29 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hudba:

Daniele Luppi

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Isaac Mizrahi, David Eigenberg, James Remar, Mario Cantone, Lynn Cohen, Daniel Sunjata (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Z Mirandy je máma a ostatní se tomu musí přizpůsobit. Charlotte je single, Carrie je po rozchodu s Aidanem úplně na dně a Samantha si chce dát život trochu do pořádku. (Netflix)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že těhotenství hlavní hvězdy seriálu je důvod pro pokrácení počtu epizod, ale výsledek opravdu nebyl šťastný. Carrie je ochotná si ponechat Mr. Biga jako příležitostného milence (jaká to novinka!), Miranda má dítě a možná akceptuje i jeho otce, Samantha se uzdravuje z něčeho, co mohl být vztah a Charlotte? Pochopila, že její princ na bílém konci nemusí být krásný, ale stačí, když je skvělý v posteli a miluje ji. Nejúnavnější je ale sebereflexe celého seriálu, protože už minulou sérii Carriiny sloupky z novin inspirovaly filmaře, teď je zas vydala jako knihu. Boring. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neměla by taková gravidní řada čítat spíš devět epizod ?? ;) Carrie se začíná chovat dost zoufale a navíc symbolicky představuje i svého nejzoufalejšího (sebe)milence, ubohého Burgera.. Ovšem že by pětce scházel vtip či erekce, si rozhodně nemyslím.. Určitě stojí za to !! ;) ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerná a trapná série, tak o dvě úrovně horší, než ty nejhorší epizody z kterékoli jiné série. Zápletky stupidní, vtipy nefunkční. Měli se na to vykašlat. Plus Carrie je tady ještě nesnesitelnější, afektovanější, a vůbec dementnější, než obvykle. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé citelně slabší. Smrsknout klasickou řadu do osmi epizod není dobrý nápad. Kdyby jí úplně vynechali, nejspíš by udělali lépe. Není Božský, nejsou vtipy, není nostalgie, není vážnější nota. Celá série tak nějak drží při zemi a víc než je zdrávo je vidět, že je to pouze záplata kvůli těhotenství SJP. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky bohu, že tato série byla tak krátká, protože bych dalších deset dílů s těma uřvanejma a věčně si stěžujícíma kravkama nevydržela. Kdo tuto sérii psal, že se už nejen Carrie, ale i ostatní holky chovaj jak pindy, kterým pořád něco vadí? ()

Reklama

Reklama