Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor River svým nadřízeným navzdory pátrá po vrahovi, který před jeho očima zastřelil jeho kolegyni, seržantku Stevensonovou, řečenou Stevie. Stevie v jeho představách stále žije a je mu neustále po boku. River podstupuje nařízenou terapii u policejní psychiatričky Rosy, která má rozhodnout o jeho další způsobilosti služby, detektiv ale přesto nepolevuje v hledání stop. Zatím vypátral vůz, z něhož se střílelo, stále však nemá motiv. Jelikož Stevie pocházela z rodiny s kriminální historií, mohla by jím být rodinná pomsta. Je ale také možné, že svou parťačku neznal tak dobře, jak si myslel. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

River sa dostáva do konfrontácie s priateľkou obete z úvodnej scény seriálu a pokiaľ od nej najskôr dostal do držky, tak neskôr sú obaja nútení spolupracovať. Na svetlo vychádzajú nové súvislosti, vďaka ktorým by River mohol cítiť menšie výčitky svedomia (nikoho v skutočnosti nepripravil o otca), ale z jeho uhla pohľadu je dokonca vinný ešte viac (šoféroval niekto iný, čo sa dalo predpokladať). Ak by psychoterapeutku nespomínali aj jeho kolegovia, tak by som si tipol, že ide tiež iba o prelud. Možno ním bude dokonca nový kolega... :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť v duchu prvej, týpek sa v kuse rozpráva s vidinami a k tomu sa pridala ešte jedna hysterická černoška. Keď to tak pôjde ďalej, nie každému divákovi to bude celkom po chuti. Dej sa posúva len málo, za to diagnóza hlavnej postavy je prepieraná v jednom kuse. ()

Reklama

rengers 

všechny recenze uživatele

Příliš zdlouhavé a depresivní. Viděl jsem jen první dva díly a to co vměstnali do dvou hodin, by stačilo na 40 min. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Osamělý hlavní hrdina si myslí, že pro jiného, divného a narušeného člověka tenhle svět není. Ale já pevně věřím tomu, že se mýlí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama