Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič při snaze zachránit svoji chůvu zaviní v ulicích Los Angeles nehodu. Syd s McKennou odhalí spojení s drogovým kartelem a octnou se kvůli tomu v prekérní situaci. (Netflix)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo. Máme tu dámskou policejní dvojici hláškující kudy chodí a neustále si ze všeho dělající vtípky. I během policejní akce. Seriálový spin-off filmové série 'Bad boys'? Atmosféra, styl, akčnost a humor, tedy vše, co se týče popcornové zábavy, tomu odpovídá. Takže dejme tomu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání nenáročný TV buddy s fešnými babami. Hlavní postavy jsou důsledně obšlehnuté z Mizerů (cool single a zodpovědný rodič), snad jen ta Alba je výrazně víc sexy mamina, než byl Martin Lawrence fotr. Vizuálně to ale filmové předloze nesahá ani po kotníky a veškeré narážky na ni jsou zbytečné. Na Union s Albou se hezky kouká, ale o nějaké společné chemii nemůže být řeč a když se zrovna snaží tvářit vážně nebo drsně, tak to působí tupě. Vedlejší postavy jsou (snad až na dceru) nevýrazné a všechny bych přeobsadil, hlavně kapitána, divný chlápek. Řešené případy - epizodní i dlouhodobý - nejsou nijak zajímavé, zapomenutelná je i akce a ani vzájemné parťácké špičkování a fuckování zločinců bránici netrhá. Takže pilot je jen podprůměrná oddechovka a i když se mnohé seriály rozjedou postupně, pochybuju, že tenhle se do budoucna nějak zvedne. Ale k žehlení asi dobrý. ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama