Reklama

Reklama

Policajtky z L.A.

(seriál)
  • USA L.A.'s Finest
Trailer
USA, (2019–2020), 23 h 12 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Jessica Alba, Gabrielle Union, Jake Busey, Jordan Rodrigues, Hannah Barefoot, Zach Gilford, Billy Malone, William Mark McCullough, Zoran Korach, John Bishop (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Spin-off populární filmové série Mizerové se soustředí na agentku Sydney Burnett (Gabrielle Union), která se v minulosti snažila na Miami zastavit drogový kartel. Ta se nyní přestěhovala do Los Angeles, kde se stala detektivkou, a rozhodla se svou komplikovanou minulost hodit za hlavu. Její novou společnicí se stane Nancy McKenna (Jessica Alba), pracující matka, která má podobně složitou minulost jako ona. Nezbude jim však než spolupracovat, protože při chytání nejnebezpečnějších zločinců v Los Angeles není čas na obcházení pravidel! (AXN)

(více)

Recenze (8)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Fakt mám problém na mnoha místech jim ty drsňačky uvěřit... Alba ještě celkem v pohodě, ale Union, která by to měla táhnout (protože byla ve filmu?!), to táhne spíš dolů! Nehledě k faktu, že celá hlavní linka je její pomsta do které všechny okolo vtáhla, což je fakt trochu divný... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako jednohubka,kterou jsem měl puštěnou v práci jako kulisu s vědomím že když nebudu dávat úplně pozor,tak se nic nestane,LA´s finest celkem funguje.Respektive funguje zhruba jako CSI : Miami.Pokud bych tuhle sérii ovšem měl brát vážně jako akční kriminálku,nebo snad nedej bože jako odnož Bad Boys,tak to bohužel.Z Mizerů si sice bere jednu z hlavních hrdinek a kopíruje pár scén,ale to je všechno.Chápu snahu dát prostor drsným ženských hrdinkám,ale co je to platné,když to ani jedné divák nevěří ani minutu?A ne nepomáhá tomu ani to,že z jejich mužských kolegů udělám víceméně komickou dvojici,které musí ve většíně případů hlavní duo poradit,nebo je nějak nasměrovat.Postava Gabrielle Union,o kolo které se točí většina děje je navíc extrémně nesympatická a její hon za pomstou bez ohledu na cokoliv velmi brzo omrzí.Trošku to sice zachraňuje Jessica z Alba,kterou bylo fajn po delší době vidět,ale tolik plusových bodů abych chtěl vidět druhou řadu bohužel nenažene...40% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Má jit o spin-off Mizerů, takže tu máme hodně podobného. Dvě snědé policistky, auťáky a hodně akce. Alba vypadá pořád dobře. Příběh mě moc nezaujal. Akce je občas trochu přehnaná. Efekty nic moc. 40% ()

Marykus 

všechny recenze uživatele

Expectations are thieves of joy. No a já jsem žádný moc neměl a zklamání jsem hledal těžko. Stejně těžko ale i tenhle seriál hledal zajímavost. První sérii jsem dokoukal jen z důvodu dozvěděli se konce příběhu a clid hanger na konci nebyl dost silný na to, abych si zapnul další díly.. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jessicu Alba a bolo dobré ju po čase vidieť, tobôž keď to bolo v seriáli, ale musím povedať, že v tomto prípade sa jedná o veľmi podpriemerný seriál, ktorý podľa mňa so samotnou sériou Bad Boys nemá prakticky nič spoločné. Dá sa povedať, že sa len vykradol koncept, použili sa dve snedé baby a tvorcovia si mysleli, že zarobia na tom ťažké prachy. Naozaj je to na úrovni priemernej televíznej kriminálky, ktorú hravo predčilo aj slovenské Za sklom. Takže tento seriál určite neodporúčam, neuvidíte totiž nič nové. 40 % ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Mizerové jako seriál a se ženskými hrdinkami? Docela to funguje a líbí se mi. Očekával sem klasickou detektivku plnou chytrolínů a občas menší akci, ale příjemně jsem se mýlil. Menších případů tam je málo a jsou spíš okrajový, protože se řeší jeden veliký, který je propojený s minulostí hlavní hrdinky Syd Burnettový a postupně dalších nových postav. Až na slabší začátek mě seriál moc bavil a líbí se mi komplikovanost a propojenost všeho tak, že to nešlo vyřešit během jediného dílu jak je to u většiny detektivních seriálů. Jediná vada je, že ten celý největší případ vznikl kvůli pomstychtivosti Syd, která do toho ostatní namočila a očekával sem nějaké zakončení první série. Druhá série se mi sice nelíbí tolik jako první, ale furt je to povedený a zápletka dobrá. Navíc je tam neustále napětí a ani další pořádný překvapení nechybí. ()

Reklama

Reklama