Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modelka Madelyn Hayesová po návratu z cest zjistí, že její banka zkrachovala, a ona tak přišla o všechny peníze. Advokát ji přesvědčuje, aby se zbavila i svých investic do dalších podniků, protože žádný z nich neprosperuje. Jedním z těch podniků je i detektivní agentura, a tak Maddie agenturu navštíví, aby ukončila její činnost. Vedoucí agentury David Edison se projevuje jako suverénní kecka a Maddie jeho chování nesmírně irituje a při odchodu mu dokonce vlepí facku. Zanedlouho se s ním však opět setká v luxusní losangeleské restauraci a marně se ho snaží zbavit. Ve výtahu jedou pak společně se skupinou lidí, když náhle jeden z nich pankáč Mohowck padne k zemi s nožem v zádech. Po vyšetřování na policejní stanici se s ní Dave koonečně domluví a protože musí odevzdat i služební vůz, veze ho Maddie domů. Tam jsou však přepadeni záhadnými muži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

ripo 

všechny recenze uživatele

Toto je hodnotenie pilotného filmu k seriálu a nie k seriálu samotnému. Je to klasická televízna kriminálka so svojimi "muchami". V tomto prípade boli "muchy" hluché miesta filmu, keď sa nedialo nič, nič vtipné nebolo povedané a pod.... Bruce Willis vytvoril dvojicu k Cybill Shepherd a práve ona mala byť hviezdou a ťahúnom tohoto filmu a nasledujúceho seriálu. No stalo sa to, s čím sa nepočítalo. Vtedy neznámy Bruce prerástol o hlavu Cybill hlavne svojimi hláškami a nesporne i jeho hereckým umením. Myslím, že je vždy lepšie sledovať kriminálku s humornými vložkami, než suchopárne vyšetrovanie nejakého ťažkého prípadu .... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Takže nemáte tušení jak se mu ten nůž ocitl v zádech? Asi mu ho tam někdo dal." Teda, takhle jsem Bruce viděl hláškovat snad jen v Posledním Skautovi. Tady to je ale přece jen trochu jiné, vynikajicí poloha, tehdy ještě skvělý dabing a půvabná Cybill Shepherd, to vše v na svou dobu moc příjemné detektivní story, která je hrozně klišoidní ale pořád neskutečně chytlavá. Guilty pleasure? Možná. Jenže když vzpomenu na všechny ty seriály jako Columbo, Kojak a další, nemůžu jinak než srovnat s tímto mým novým zážitkem a přiznat si, že sledovat toto jako malý, asi bych dnes měl mezi oblíbenými seriály právě zrovna tento kousek. Důležité je, že nikdy není pozdě :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Doufám, že pochopíte, že to není nic osobního. Jen vás nenávidím." Mezi Davidem a Maddie to zkrátka zajiskřilo na první pohled a já jsem rád, že jsem byl součástí tohoto jiskření od prvního zážehu. Tyto protiklady se prostě přitáhly tak, jak se mi to s žádnou osobou opačného pohlaví nikdy nepodařilo, takže bych asi měl trošku závidět, ale já se raději bavím při Davidově hláškování. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Modelka Maddie Heyesová neměla nejšťastnější ruku při volbě finančního poradce, který se jednoho dne vypařil i s jejími financemi. Při obhlídce svých investic zjistila, že je mimo jiné majitelkou neprosperující detektivní kanceláře Blue Moon. O něco podobného neměla nejmenší zájem, ale mozek agentury, lehce neseriózní detektiv David Addison, má přesvědčovací schopnosti vojenského verbíře a než se Maddie naděje, tak spolu řeší svůj první velký případ. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hlavní devizou a garantem zábavnosti je hláškující Bruce Willis, který svého Davida podává nezapomenutelným způsobem... Cybill za ním chudera vlaje jak fáborek a zjevně nestíhá... ()

anderson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá postmoderná zábava, ktorá na našich obrazovkách zostala totálne nedocenená. No a práve MOONLIGHTNING "objavil" ALEXEJa PYŠKA ako dokonalého dabéra BRUCEa WILLISa. (30.11.2006) --- Pilotný film k sérii, ktorá podľa mňa nemá v histórii americkej televízie obdobu. Každá epizóda série priniesla gejzír šialených nápadov, gagov, zápletiek a najmä "guľometných" dialógov medzi ústrednou dvojicou. A pokiaľ pilot ešte možno označiť za akú - takú detektívku, v jednotlivých epizódach je prvoradá interakcia medzi šovinistickým a nespútaným mužským a pokrytecko - emancipačne šarmantným štipľavým ženským elementom. No a z jednotlivých epizód tá úplne najlepšia je ATOMIC SHAKESPEARE. A ešte toto: http://www.youtube.com/watch?v=2ML3Xp1rK-8 (5.9.2008) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

První věcí je ta naprostá zábavnost a to hlavně z vystupování Bruce (v té době ještě neznámí). Prostě ten chlap nezavře hubu. A tou další dobrou věcí byly i docela dobře odvedené sekvence v záběrech, které jsou na TV velmi podařené (běh na začátku, výtahy, ...). Opravdu povedený pilot. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za prvé, blonďatej mohykán neboli Blond Mohawk je mnohem lepší role, kterou hrál Dennis Cleveland Stewart, než ta, kterou měl v Pomádě, ze které je známej jako Crater Face. Kupodivu v tomhle filmu hrál sice záporáka (k čemuž ten jeho ksicht uplně svádí), ale nakonec zas až tak zlej nebyl. Jo a jenom tak mimochodem, v soukromým životě byl gej. Byl, protože už je mrtvej (46). No ale k tomu pilotu - celkej dobrej dojem to zanechalo tenkrát, když sem to viděl na nové Nově poprvé. Ale teď už je to spíš taková nostalgie a 80. léta z toho čouhaj jak retěz z céček z kapsy. Každopádně Bruce Willis jako mladej sladkej frajer má pořád plnou hubu zábavnejch keců a někomu se i ta Cybill Shepherd může líbit... No, začnu koukat a seriál, no... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako pilot k delšímu seriálu to vůbec nebylo špatné. Mezi Brucem a Cybill to parádně jiskří, Willis má dokonalé hlody, Shepherd zase nastaví svou kamennou tvář a rozdíl mezi těmito dvěma charaktery přináší onen neustálý malý úsměv na tváři. Dnes už samozřejmě s povděkem kvitujeme dokonalého Willise a Shepherd je spíše někde v jeho stínu, ale v době natáčení to jistě byla suprová dvojka, která se výborně doplňovala. A příběh také není nikterak špatný, navíc v závěru přichází i věrohodně natočená dobrá kaskadérská akce. Rozhodně podařený pilot. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nebylo lepšího scénáristy a tvůrce dialogů - mohlo to být vtipnější. Některé vtipy už vyčpěly, a jiné jsou bohužel hodně slabé i na tehdejší standardy, takže jsem se opravdu zasmála jen párkrát. Jinak, oba hlavní herci se snaží, ale u Cybill Shepherd snaha vyznívá trochu křečovitě, a naopak, tam, kde bych jí hrozně ráda věřila, že je k smrti vyděšená (např.když visí z toho mrakodrapu) jen poulí oči a ječí... Willis oproti ní hraje s lehkostí. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

wow, Willis svojí první větší rolí v televizním filmu ukázal jaká bude jeho budoucnost, je tu sexy, je tu chlapácký a rošťácký. ()

Reklama

Reklama