Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nounours je přezdívka informátora, který má s policií zvláštní dohodu. Dostane vždy 10 % ze zabavených drog. Když jeho spojka inspektor Maurin, spáchá sebevraždu, přejde k inspektorovi Gérardovi Delvaux. Oba muži jsou na sobě závislí a vzniká mezi nimi zvláštní přátelské pouto. Jak dlouho jim ale bude jejich nezákonné jednání procházet? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná kriminálka, ve které figurují dealeři drog, více a méně čestní policisté a taky jeden policejní informátor. Jeho postava je skvěle zahraná, stejně tak jeho policajt, inspektor Gérard Delvaux. Nelituji ty dvě hodiny. ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Děd udával partyzány gestapu, syn udával disidenty na estébé, no a vnuk udává do Bruselu - tohle je udavač. Této krimi sedí lépe originální název Bratranec, což je ve Francii slangový termín pro policejního informátora. Ten má ujednání s policií, proti které stojí soudkyně odhalující nelegální praktiky policajtů v mírně nadprůměrné kriminálce. No a takový drogový dealer s funkcí policejního informátora je poměrně nesympatická kreatura, ale ne tak extrémně odpudivá jako udavač s velmi smutnou rodinnou anamnézou. Produkce: Compagnie Cinématographique Prima ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama