Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě LD&R je třeba brát jednotlivé epizody zvlášť. Ta různorodost je příliš veliká. A stejně jako každému sedne něco jiného, není šance hodnotit všech 8 epizod stejně. Někdo bude slintat nad obrem a infolinkou, někdo nad luxusní animací (asi polovina všeho) a někomu bude asi stačit jen víc než jedna ustřelená končetina... z mého pohledu znatelně klesla příčka přístupnosti. O holý zadek tu prakticky nezavadíte. A to o něčem také svědčí. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Love, Death and Robots je podobná jako první, jen kratší. Počet kvalitních vs průměrných povídek zůstal zhruba stejný. Samozřejmě opět naprosto nekonzistentní v poselství/stylu/námětu apod. Stále jsem ale rád, že tahle série existuje. Je to fakt důležité pro animaci. Žánrové animované kraťasy pro dospělé s poměrně velkým rozpočtem se těžko totiž nacházejí i na animačních festivalech. Jsem rád, že do toho Netflix dává prachy. A pár epizod je naprosto skvělých. Stále ale projekt, kterému více fandím, než si skutečně užívám. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom toho že je druhá série podstatně kratší je vlastně hodně podobná té první.Některé povídky jsou skvělé (policista řešící přelidnění,Sníh) a některé zase slabší (poslední dvě).A i když mi tu chyběla opravdu epická epizoda jakou byla ta s Rudou armádou v první řadě,pořád je to nadprůměrná zábava a klidně bych si dal keště nášup…80% ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Očekával jsem menší nářez už jen díky zkrácenému počtu epizod... a nespletl jsem se. Přesto jsem daleko od tvrzení, že by se jednalo o průšvih. I tady se najde hned čtveřice (3,4,5,6) velice silných, nápaditých, vizuálně podmanivých příběhů, které ať už s omletou či novátorskou pointou vyvolají úsměv na tváři. Koncept antologie zkrátka nabízí rozmanité možnosti a tahle polovina epizod to dokazuje na plné čáře. Od atmosférické futuristické detektivky, přes fotorealistické kombo SW s Dunou, napříč hororovou vysokou trávou až k vánoční bombě s parádním konceptem. Ba ne... tady se nápady nevyčerpaly. Jen jich prostě v rámci kratší stopáže není tolik. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem, či sú to tí istí tvorcovia ako v prvej sérii, nechce sa mi to skúmať, ale táto séria dopadla úplne na hovno. Všetko vrazili do animácie, ktorá je prd platná, keď je scenár nanič. Proste veľkolepá nula! Úplný opak prvej série. Radšej som sa pozerala ako jogurt vládne svetu vo verzii takmer primitívneho, ale pritom skvelého animáka, ako na skvostné vizuálne blbosti. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)

Reklama

Reklama