Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb do třetice všeho dobrého. Plnej počet bych 3. sérii Love, Death & Robots s velkou pravděpodobností nedal, ale jelikož mám slabost pro povídky, animovaný příběhy a všeobecně experimentální meta-filmy kde forma dominuje nad obsahem, tak protentokrát zcela subjektivně a úmyslně nadhodnocuju a dávám plnou palbu. Tohle je prostě a jednoduše uměleckej unikát, který si tu pochvalu za svou kreativitu zaslouží, i kdyby na chleba nebylo. V rámci antologií jde totiž o nedocenitelnej klenot.... VERDIKT? O pár coulů poutavější než druhá série, první volume je však stále nepřekonaná meta-žánrová renesance. Jakožto ateista říkám, že těch epizod je zas nekřesťansky málo. A ne, dvouhodinovej binge-watch mi fakt nestačí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láskyplná, smrtící a hlavně robotí antologie dospěla i u mě ke svému prozatímnímu konci a zase můžu konstatovat to samé co u předešlých dvou řad - skákalo se od výborného k uspávajícímu. To nic nemění na tom, že tomuhle velmi odvážlivému projektu nesmírně fandím a už teď stojím ve frontě na avizovaný čtvrtý svazek. Nejlepší epizody: Děsivá výprava, Noc mini mrtvých a V klenutých sálech pohřbený. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově převažuje spokojenost. Každému kdo kouká už od první série, musí být jasné že je tady nějaký vzor a je zbytečně se pohoršovat nad tím, že je jedna dvě epizody vyloženě špatných. Úplně zklamaný nejsem z ničeho, slabší je The Very Pulse of the Machine, na který jsem se upřímně nejvíc těšil, pak Kill Team Kill a závěrečné Jibaro, které je fakt ulítle zpracováno. Vracející se Tři roboti jsou znovu skvělí, zbytek je přímo výborný. Pán Crabs na lodi, sex který vedl k zombie apokalypse, utopický Roj, krysy pálící si vlastní chlast a parta vojáků střílící vetřelce v vizuálně naprosto opojném jeskynním dungeonu. Víc netřeba spoilerovat. Má to lásku, smrt, roboty, sex, je to scifi, fantasy, horor. Co víc si může člověk v dnešní době přát...? ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Najlepšia séria! Len dúfam, že takou nie je dielom náhody, ale možností, ktoré sa tu otvorili (snáď aj celému radu ďalších talentov) a stále pevnejšej pôdy pod nohami producentsko-tvorivého zázemia Fincher & Miller. Skrátka to začína naberať smer aj na obrátkach; je to surovejšie rovnakou mierou ako odvážnejšie, v neposlednom rade vypiplanejšie a vybrúsenejšie. Strašne som si to užil! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost méně konzistentní než předchozí volume, paradoxně ale mnohem odvážnější skrze jednotlivé příběhy. Průměrné díly se střídají s několika vyloženě do mozku se vpalujícími obrazy, poslední dvě části jsou pak ryzí blaho. Asi bych klidně zvládnul, kdyby tahle záležitost měla nekonečno řad třeba až do roku 20∞. [Netflix] ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama