Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (série)


Tep toho stvoření (S03E03)

(epizoda)
  • USA The Very Pulse of the Machine

VOD (1)

Obsahy(1)

Průzkumná výprava na jeden z měsíců Jupiteru skončí katastrofou a jediná přeživší se musí vydat na smrtelně nebezpečnou cestu, která jí pořádně rozšíří obzory. (Netflix)

Recenze (40)

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší a méně vděčné pro průměrnýho diváka. Ale naprosto žeru ten audiovizuální styl. Graficky i hudebně je to luxus. Kdyby byl nějaký sci-fi celovečerák v tomto podání, fakt bych to kvitoval. Celkově se mi to líbilo, ačkoli bych ocenil větší délku a víc si pohrál s psychikou hrdinky. Když halušky, tak pořádně. Je to jako takové ty povídkové sci-fi  ze staré školy, kterých jsem načetl hafec. Trochu mi to připomnělo i S. Lema. Zajímavá halucinogenní poetika. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré obrazy sú nádherné. A v zásade mám rád, keď sa snažíme skĺbiť nejaké veľké myšlienky so snahou o prežitie. Ale pláva to po povrchu. Výborné náznaky sú udupané kostrbatými dialógmi. Cítil som z toho obrovskú snahu niečo v mojom vnútri zasiahnuť, ale bez úspechu. Zostala len vizuálna podmanivosť. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepšie by som túto epizódu opísal prirovnaním k dielu Ice z minulej série. Po vizuálnej a výpravnej stránke sa jedná o neskutočne podarenú prácu, ktorú zabíja až prílišné umelecké podanie a strohý dej, ktorý vám v podstate nič nepredá. Ak si, ale toto všetko odmyslím, musím poznamenať, že ma epizóda celkom nadchla, a čuduj sa svete, mne sa to fakt páčilo. 3/5 je podľa mňa málo, viac ako 4 je zas veľa. Jeden zo slabších počinov novej antológie o to, ale viac pútavý. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halucinogenní polemika nad smyslem bytí. Výpovědní hodnotu má asi stejnou jako většina náboženských idejí, ale umělecký dojem zachovává hluboký. Myšlenkově dost podobné Fish Night z první série, která mi však svou obrazností a pomíjivostí vyhovovala o něco více. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama