Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (série)


Noc mini mrtvých (S03E04)

(epizoda)
  • USA Night of the Mini Dead

VOD (1)

Obsahy(1)

Lehce nevhodná hřbitovní muchlovačka se zvrtne a způsobí zamoření světa zombíky. Asi nejroztomilejší apokalypsa, kterou kdy uvidíte. (Netflix)

Recenze (52)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod na hřbitově a závěrečný „pšouk" jsou geniální a pro tento formát dokonalé. Škoda, že se zbytek epizody kreativně více neutrhl ze řetězu. Při tak krátké stopáži by určitě nebyl problém přidat pár bizarností navíc. Pak bych s klidem řekl, že to nemá chybu. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Komentár k tejto epizóde by v mojom prípade najlepšie vyjadrili citoslovcia a emotikony. Otvorené ústa a najrôznejšie zvuky z nich vychádzajúce. Bohovsky som sa pobavila, dám si to dvakrát, prosím! A spomalene. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5minutový kraťas o tom, co může odstartovat jedna taková běžná šukačka na hřbitově. Nejvíce je třeba pochválit originalitu, protože žádný z předchozích dílů se tomuto nepodobá. Dále je díl nesmírně hravý a do určité míry i zábavně střelený. Že bych si ho však bezprostředně po zhlédnutí musel jít samým nadšením vyhonit, to se rozhodně říct nedá. Zejména střední část mohla být o něco nápaditější. [75 %) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ujetý  a geniální úlet, jaký se jen tak nevidí. Po vážné třetí epizodě jsem si tohle vychutnal ještě víc. Takovou příčinu zombie apokalypsy opravdu nevymyslíš, dokonalé! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně pravý opak předchozí epizody. Tady jde o víceméně zábavné a zrychlené nic. Moc pěkně udělané, ale obsahově poloprázdné připomenutí pomíjivosti a především nicotnosti naší planety ve vesmírném měřítku. ()

okkac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zombie apocalypse jako zrychlená groteska, které odvypráví celovečerní děj nebo sérii během 5 minut stylizovaná jako modýlky města a všechny záběry jsou z povzdálí jako u her jako původní GTA apod. P.S. Chudáci tučňáci 8/10 ()

Reklama

Reklama