Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek

(série)
  • USA Volume 1

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (51)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dobelhal tohoto Netflixáckého klenotu, nad kterým jsem původně ohrnoval nos, abych jej teď bezmezně miloval. Ano, v rozmezí tolika epizod se najdou i ty opravdu slabší, proto mi průměr háže jen 4*, jako celek je tenhle projekt ale opravdu skvělým nápadem a jsem rád, že sklízí tak patřičný úspěch, aby mohly vznikat další řady. Nejlepší epky: Za souhvězdím orla, Zimova modř a Svědectví. [viděno na Netflixu] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o veľmi podarený projekt. Vždy som mal pri takýchto seriáloch obavy. Pretože rôzni tvorcovia rovná sa rôzne prevedenia, ale musím povedať, že v tomto prípade je to pomerne kvalitná skupina príbehov. Rôzne štýly animácie, množstvo pekných myšlienok a fantastických nápadov. Od steampunku, cez tie filozofické alebo satirické. Viac akčné alebo podivné. Je tu všetko. Niektoré kraťasy si viem predstaviť v celovečernom prevedení a strašne dúfam, že príde rovnako našlapaná druhá séria. Pre mňa spokojnosť. 1. séria - 80% ()

Reklama

simply 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako u všech povídkových filmů, i zde se vyskytují silnější a slabší kousky. Filmy jsem brala jako celek, aneb sebelepší animace nezachrání film bez nápadu a naopak dobrý příběh snese i horší animaci. Nejvíc se mi líbila Zima Blue a blbinky Alternate histories, Three robots nebo When the yogurt took over. Zajímavé byli i Sonnie Edge, Beyond the aquila rift, Shape-shifters, Lucky 13, Ice Age a Secret War. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kráso, tak u týhle nespoutaný glorifikace kreativity jde horko těžko nemít z toho úžasu otevřenou chlebárnu.... Animovaná povídková antologie 'Love, Death & Robots' je totiž velice jedinečná a neuvěřitelně originální audiovizuální mozaika, která experimentálně kombinuje nesčetně mnoho neslučitelných žánrů a animačních stylů v jeden kompaktní umělecký celek, který se může pyšnit scenáristicky rozmanitými a famózně vypointovanými příběhy s mnohdy filozoficko-existenciálním přesahem. Určitá nekonzistentnost je sice na místě, ale tak či onak jde ve výsledném resumé o jeden z nejsofistikovanějších a umělecky nejrozmanitějších autorských počinů poslední dekády, který ve svém žánru nemá sebemenší obdoby či konkurenci. Fakt nekecám, doposud nikdy jsem neviděl tak inovativní a progresivní projekt, který by se mi tak perfektně trefil do vkusu. Moje bližší poznatky a názory naleznete u jednotlivých epizod. Smekám..... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně dost nevyvážené. Je zde kombinace akce, hororu, komedie, sci-fi i art. Výrazně se mění i vizuální stránka od perfektní k nerozeznání od hraného filmu k animované i abstraktní. Minimálně dva díly bych si dal i jako celovečeráky nebo jako počítačové hry, zbytek poté skáče mezi průměrem a občasnou podivností. Potěší, že jsou jednotlivé části do 15 minut, takže i ty slabé utečou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Název napůl potopené lodi v první scéně se zřejmě překládá jako „Nezničitelný“ (poslední znaky jsou nečitelné). (LUKICKK)
  • Jeden z vojáků nosí na uniformě logo studia Blur, které založil tvůrce seriálu Tim Miller. (NiWi)
  • Předlohou první epizody je stejnojmenná povídka od Petera F. Hamiltona z knihy „Druhá šance v ráji“. (FikusW)

Reklama

Reklama