Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Na Sonnie si nepřijdete (S01E01)

(epizoda)
  • USA Sonnie's Edge

VOD (1)

Obsahy(1)

V podzemním království nemá Sonnie v soubojích monster žádného přemožitele. Dokud si ale dává pozor. (Netflix)

Recenze (66)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomsta, naděje, láska, zrada? Strach! Já se bojím pořád, ale to budete vy taky. Aréna. Souboj dravců. Gejzíry krve a střeva ven. A když je někdo namyšlený a bohatý a myslí si, že si lze všechno koupit, tak se šeredně mýlí. Za ten konec hvězda navíc. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se i já rozhodl, že zkusím tenhle opěvoanej seroš. Určitě nebudu psát komentáře ke každýmu dílu ale u prvního jsem si to nemohl odpustit. Kurvadrát to bylo dost dobrý a musím říct, že mě hned první díl pěkně namlsal. Tak doufám, že nebude platit pořekadlo - první vyhrání z kapsy vyhání. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý projekt velmi příjemně krátké stopáže. Jednotliví tvůrci zřejmě dostali za úkol natočit sluníčkářskou agitku, kde bude láska, smrt a roboti. Tento díl si vzal na paškál téma věčného souboje muže proti ženě a není těžké odhadnout, kdo vyhrál. Srdce nejedné zapřisáhlé feministky jistě poskočilo nadšením. Závěrečná pointa si hraje na něco víc, než čím je. Úplně mě neoslnila, navíc na diváka pomrkávala již od samotného souboje. Nemohlo chybět ani trochu toho lesbení a animovaných kůzlátek. Co mě však dostalo ze všeho nejvíc byl rozhodně souboj monster, který byl kule rvoucí a neměl jedinou chybu. To jsem si regulérně ucvrkával. [83 %] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A hned na začátek arénová pecka s báječnými monstry, Kamenožroutem a Vetřelcem. Nádherná animace a choreograficky dokonalý masakr. Když už se zdá, že je vše ztraceno, přichází překvapení. Dvakrát. Začínáme plným počtem. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No sakra práce, tohle byla jedna z nejdivnějších a zároveň nejlepších věcí, co jsem viděla. Tolik věcí jsem za 17 minut ještě neviděla. Monstra, kozy, zápas,.. Zároveň je skvělý, že má každej díl jinej příběh, takže nikdy neomrzí. Skvělej seroš, jede se dál. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sonnie vstupuje do ringu ako neporaziteľná bojovníčka zo svojim jašterom večer čo večer a je neporaziteľná, ale organizátor zápasov Dick z nej vôbec nie je nadšený. 17 minút, boj jašterov po graficej stránke úžasný, lesbická scéna musí byť... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eh... Vizuálně je to slušné, to ano, jen jsem měl celou dobu pocit, že sleduju nějaký let´s play bez komentáře youtubera a bez něj nebo možnosti si tu hru sám zahrát mě to jaksi nebaví. Vůbec to celé vypadá jen jako delší teaser na hru (než jako skutečná povídka), který nepřichází s ničím zajímavým a originálním - i když se tak strašně celou dobu tváří. Není tu nic, co bychom neviděli několikrát někde jinde, kreativitu aby tu jeden pohledal, postavy jsou všechny do jednoho nesympatické a nepropracované, příběh je slabý stejně jako jeho pointa a aby to nevypadalo tak prázdně, nesmí chybět nějaká strašně banální myšlenka, která byla mnohem líp řečená v jiných filmech a samozřejmě taky nějaká moderní témata jako feminismus a LGBTQ. Tak jako tak to ale hraje jenom na efekt, o víc než "drsnou" vizuální podívanou tu nejde a asi bych s tím ani neměl moc problém, kdyby se to celou dobu netvářilo tak strašně vážně, inteligentně a jako kdyby to zrovna objevilo Ameriku. Takhle si to celou dobu jen hraje na mnohem víc, než ve skutečnosti je a tím pádem se mi na tom nelíbí skoro nic. Ani to nedává moc smysl a s nějakým aspoň menším nastíněním funkčnosti světa, ve kterém se tu odehrává, si tvůrci hlavu rozhodně nelámaly. Je to tedy dost laciné , zevnitř, ale geekům, kteří uchcávají u každé akční scény libovolné marvelovky se to bude zaručeně líbit. Je to tady samá bitka, drsné scény, drsné postavy, nemusí se u toho přemýšlet, ale přesto se to tváří trochu jako art a navíc tu i nějaká myšlenka, pochopitelná naprosto pro každého, je, takže s tím můžou machrovat i před kamarády, jaké "vyspělé" věci sledují. Pro takto smýšlející cílovku ideální, pro mě ani náhodou. Jestli jsou takhle laděné i ostatní epizody, tak s tím nejspíš brzo seknu... Slabé 2* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pointa nemusí být zamotaná v hromadě keců, stačí když příjde ve správný čas a je dostatečně úderná. Nacpat to do 17 minut a ještě s tak vymazleným vizuálem...tento kraťas je lepší, než většina celovečerních sci-fíček posledních několika měsíců. ()

Reklama

Reklama