Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouho po pádu lidstva se tři roboti vydávají na procházku postapokalyptickým městem. (Netflix)

Recenze (65)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekni terabyte... Cítím v tom inspiraci (kromě Matrixů) Simakovým Městem, jen vyměnili psy. Ti robotí turisté jsou sympatičtí a myslím, že bych s nimi vydržel strávit déle než 12 minut. Byli to lidi. Házet s věcmi o zem bylo na hranici jejich schopností. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno príliš krátke na to, aby som si užil to rozprávanie o histórii pádu ľudstva. To bolo samozrejme veľmi výživné a možno to nakoniec aj nejako podobne v budúcnosti prebehne. Pointa je však myslím dosť zvláštna, v istom spôsobe vtipná, v istom trochu trápna, záleží od zmyslu pre humor konkrétneho konzumenta. Každopádne vizuálne spracovanie je špičkové. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu se zbavit pocitu, že se tento díl pokouší tvářit chytřeji, než jak chytrý ve skutečnosti je. Ve své podstatě jen vyždímal 100 x recyklované téma postapokalyptické budoucnosti a jako průvodce zvolil 3 nezajímavé plechovky, které mají představovat moderní řady dnešních oblíbených hraček. Nemohlo se to obejít bez sluníčkářské agitky. Tentokrát to bylo nešetrné chování vůči naší planetě, které vyústilo až k ekologickému samozničení. Animace v pohodě, ale tentokrát jsem si z ní rozhodně neucvrkával. Pointa nic objevného. Navíc moc nemusím kočky. [65 %] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konverzačka mezi chůvičkou, X-Boxem a jukeboxem.  Tedy mezi jejich potomky po apokalypse. Zábavné , vtipné a hravé courání prázdným městem.  A kdo viděl Kocoura v botách, ví že pointa je reálnou možností.... Nemám důvod měnit plnou palbu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, je to docela vtipné. Docela. Občas. A má to taky dobrý nápad a celkem sympatické ústřední trio. Ale taky tu je povětšinou pubertální humor jak z Avengers, ne zrovna plně využité gagy, myšlenka řečená tím nejsměšnějším způsobem (prolomením čtvrté stěny, s vážně řečeným monologem, abychom to všichni, jo, pochopili) a lehce odhadnutelná pointa už od scény s kočkou. A originální na tom není lautr nic - ta pointa je dost okopírovaná z jedné epizody Futuramy a je dost pravděpodobné, že už byla někde předtím, protože Futurama parodovala ze sci-fi žánru vše co šlo. Tady se to ale tváří strašně objevně a když se stejným nápadem předtím přišel dost kultovní sci-fi seriál, nedá se to moc přehlédnout. A jako kritika lidských stereotypů to vyzní do ztracena, stejně jako ta ekologická myšlenka, kterou úplně shodí závěrečná pointa. Uvědomili si to vůbec tvůrci, nebo shození té myšlenky brali jako nějaký zvláštní vtip? 3* ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších kousků. Spolu s pokračováním v pozdější sérii je tento náhled do komentované robotí prohlídky světa bez lidí vtipný, černohumorný, prostě esencí všeho, co mám rád. Chytrý nápad s chytrým zpracováním a krásnou trefnou animací. Maximální hodnocení zaručeno. 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi pěkně udělá, zábavná blbinka přesně v tom duchu, který mám rád. Minutáž je min. v tomto případě akorát, protože zase tak velká pecka to není. Nicméně něco takového tady chybělo, takže cucač vzhůru. ()

Reklama

Reklama