Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Svědectví (S01E03)

(epizoda)
  • USA The Witness

VOD (1)

Obsahy(1)

Žena, která se stala svědkyní brutální vraždy, prchá před vrahem ulicemi surrealistického města. (Netflix)

Recenze (70)

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Pointa děje dobrá, ačkoliv ne neprokouknutelná... ale ten vizuál. Ten vizuál... člověk si připadá jak uvízlej na půli cesty mezi realitou a živým snem na LSD (ne, že bych to někdy fyzicky zkoušel, ale takhle nějak bych si to ujetý vnímání okolí částečně představoval). V rámci vizuálu máte za pět, pane Miller. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem v tom zacítil takovou sluníčkářskou agitku. Tentokrát jsme museli všichni vidět ženu v permanentní roli oběti. Ať už zločin spáchá či zahlédne, tak vždy musí utíkat a bojovat o holé přežití. Závěrečná pointa a zacyklení bylo fajn a připomínalo uvěznění v očistci, ze kterého není úniku a kde člověk prožívá svá doživotní muka. Tím nelepším byla znovu samozřejmě animace, která byla znovu úplně jiná, jedinečná a neskutečně působivá a nechyběla ani trocha té nahoty. [80 %] ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne zrovna povedený pokus o psychedelickou noční můru, u které sice věřím, že někomu její styl sedne, ale mě teda minul obloukem. Místo atmosféry mě spíš celých 12 minut pořádně otravoval a když to celé dospělo do nejočekávanější možné pointy, která je opravdu jen nakousnutá a nedotažená a všechny ty erotické scény, zabírající většinu dílu, jsou naprosto bezúčelné. Dost by tomu pomohlo, kdyby z toho skutečně vyplynula noční můra, kde by ty scény zobrazovaly skryté úchylky uvnitř hlavní postavy, ale holt se nestalo. Odnesl jsem si z toho snad jen to, že má Milego pořádný fetiš na latex a že by se klidně mohl dát na tvoření animovaného porna. Slabé 2* ()

MarekPlachky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo se nerad točí v kruhu? Děti milují kolotoče, dospělí milují kolotoče, psi se honí za svými ocasy a had Uroboros požírá svůj vlastní ocas. Nekonečná cesta bez konce, ze které není nikdy úniku, je snad lepší paralela pro život samotný? Je až vtipné, že bez posledních pár sekund dílu by byl celý úplně o něčem jiném a úplně o ničem zároveň, to je zkrátka kouzlo závěru. Co mě ovšem rozptylovalo, byla podivná erotika extravagantně vměstnaná. Ne že bych byl hluboce zakořeněný puritán a vadil by mi pohled na odhalený ženský kotníček, někdy zvládnu pohled i na nahou klíční kost, ale jsem ze starých dobrých časů, kdy byl každý prvek užitý z nějakého důvodu. Jaký je důvod nevěstince pochybných mravů v příběhu, kde ženština prchá před domnělým mordýřem? Přesto obdařím tento díl 10 kruhy z 10 protože kdo se nerad točí v kruhu... ()

lajkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MINI SPOILER : Pokud vám pointa celého 12ti minutového příběhu dojde po první minutě, je něco špatně. Tvůrci sic udělali zajímavé prohození rolí, ale i tak jsem si spíš na konci zívnul, než abych byl překvapen. A taky celej prostředek je jen hezky zanimovaná? honička, bez dialogu nebo čehokoli zajímavého (teda krom toho bobra)...3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku epizody lze vidět symbol Uroboros, který v mnoha kulturách značí cyklus narození a smrti stále dokola. Tento cyklus hraje roli i v zápletce epizody. (NiWi)

Reklama

Reklama