Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komunita zemědělců použije domácky vyrobené mechy, aby bránili svoje blízké před invazí mimozemšťanů. (Netflix)

Recenze (55)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Z počátečních pocitů "animace jak World of Warcraft a tak 10 fps k tomu, mno..." přes "sakryš to eskalovalo rychle, co bude dál?" až po "Neeee, dělej, přidej, probůh, co teď, aaaaaa neumírej!!!, uff, neeeeee". Aneb jak z velmi jednoduchého příběhu "prakticky kopie boje o Sion v Matrixu 3 udělat něco, na co upřeně 15 minut hledíte a s postavami opravdu cítíte... I pointa na konci byla příjemným zakončením, co se tam vlastně děje. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce tri epizódy boli fajn, ale dejovo boli, ako keby odniekiaľ vyňaté, nepôsobili kompletne, celistvo...no proste viete, ako to myslím. To neplatí o Suits. Áno, dej je jednoduchý, ide len o súboj redneckov v mechoch s mimozemšťanmi, ale je to akčné, zábavné a z doterajších štyroch epizód to malo asi najsympatickejšie charaktery. A ako aj v minulých dieloch, aj tu som s animáciou spokojný. ()

Reklama

Naushika. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rednecký mechové vs. zerg rush. Nijak zvlášť originální, a to ani esteticky (když říkám zerg rush, tak myslím doslova a do písmene zerg rush), ale na druhou stranu si to ani na nic nehraje a zpracování je solidní. Iritoval mě vizuální styl, který mi nepříjemně připomínal Fortnite a trailery na mobilní hry (a z ostatních komentářů vidím, že v tom nejsem sama), ale to je asi subjektivní výtka. ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že to nemalo tú TOP grafiku ako niektoré diely. Lebo inak je to skvelý kraťas, ktorý mi, čoby fanúšikovi Votrelcov, Čiernočiernej tmy a všetkých tých podobných kvalitne spracovaných vesmírnych hororov s krvilačnými potvorami, vyčaril na tvári veľký úsmev. Jedna z epizód, pri ktorých dúfam v pokračovanie. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla by to pěkná epizodka pro trošku ostřejší pokračování Firefly. Mělo to všechno, co by člověk od placatě animovaného kraťasu mohl chtít a byť je to takový ten hrdinský, předvidatelný scénář...líbilo se mi to. Příjemné osvěžení od jalovostí ala Alita, kde všechno vypadá pěkně, ale je to bez šmrncu a atmosféry. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Monstra z této epizody se nazývají DeeBees, stejně jako nepřátelští roboti ze hry „Gears of War 4“. (NiWi)

Reklama

Reklama