Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Požírač duší (S01E05)

(epizoda)
  • USA Sucker of Souls

VOD (1)

Obsahy(1)

Krvežíznivý démon, který byl osvobozený při archeologických vykopávkách, bojuje s tlupou nájemných vrahů vyzbrojených… kočkami? (Netflix)

Recenze (51)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animácia mi spočiatku nesadla, ale rýchlo som si na ňu zvykol (presvedčila ma smrť toho asistenta). Čo viac dodať? Klasický akční horor, ktorý mi pripomenul akčňáky osemdesiatok. Prečo? Lebo drsný žoldnieri, ktorý čo veta - to perla, ustráchaný profesor a nebezpečné krvilačné zlo. K tomu ešte prihoďte sexujúce mačky v čase, keď sú najviac potreba a ten záver, ktorý nepatrí síce k najoriginálnejším, ale i tak jeho zapojenie funguje. Nakoniec sa tento krátky hororový akčňák prebojoval z troch na štyri hviezdy. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od předešlýho dílu má tenhle naprosto skvělou 2D animaci, se kterou bych se klidně koukla na celej film. Vlastně tenhle díl by byl dobrej, kdyby se tolik nesnažil bejt vtipnej v každý druhý scéně. Jediná věc, která mě tam fakt pobavila byly prcající kočky. Konec otevřenej, ale takovým strašně klišé způsobem typu "Postavy jsou obklopený hromadou krvelačných monster, záběr zčerná a je slyšet jenom křik". ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych i 4*, ale to by to nesmělo mít klasický hororový konec. I tak to je za mě zatím nejlepší díl, který, podobně jako ten minulý, si nesnaží hrát na víc než je a díky tomu funguje docela dobře. Jen mě zamrzel hodně slabý závěr, pár trapných pubertálních hlášek a snaha být cool za každou cenu a nacpat tam co nejvíc krvavých scén to jde, ale jinak spokojenost. I ty postavy tu mají nějaký charakter, dokonce i víc, než v minulé epizodě. Tak snad to bude mít vzestupnou tendenci a nejlepší epizody mě ještě čekají. Jen se teda těžce neshodnu s ostatními uživateli, když se mi z prvních pěti dílů nejvíc líbily ty s nejnižším hodnocením... Silné 3* ()

lajkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animace na úrovni beta verze pro nějaký přiblblý japonský anime. Kdyby tenhle kraťas nahrála na youtube parta animátorů, tak bych hodnotil výš. Bohužel po krásným vzhledu prvních třech dílů začíná animace u dalších být horší a horší. Začíná to vážně (naladil jsem se na hororovou notu), prostředek je komedie (ok budu to brát jako komedii) a končí to zas vážně (tak já už nevim). Naštěstí je tohle zatím jediný díl, kde komedie pro mě fungovala a i jsem se trochu pousmál, jinak by to bylo za 2*... Ale takhle za 3*... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad animací jsem si nepohonil jako většina zdejších hodnotitelů, ale neurazila mě. Zato mě však velmi urazil krajně nezáživný děj. Vtípky zde nefungují a absolutně nechápu, proč mají jednotliví tvůrci takové neukojitelné nutkání cpát všude kočky.  Upíří monstrum vzhledem k možnostem animace zoufale nezáživné. Děj místy dokonce nudnější než Jurečkovo blábolení. [50 %] ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama