Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Když převzal moc jogurt (S01E06)

(epizoda)
  • USA When The Yogurt Took Over

VOD (1)

Obsahy(1)

Vědci vyšlechtili superinteligentní jogurt, který si brzy začne brousit zuby na ovládnutí celého světa. (Netflix)

Recenze (58)

lajkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé hodnotím za 2* u tohoto seriálu. Animace je velmi dobrá na komediální satirickou episodu o nadvládě země jogurtem. Pár vtipných scén. Je to ale krátké a vtipu či satiry není nikdy dost. Opět, pokud by se jednalo o youtube video, hodnotil bych mnohem výš. Jsem zmlsanej první episodou a bohužel kvalita jde pomalu dolu a dolu... 2* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absurdně výživný nápad vytěžený do posledního gramu tuku. Má to přesah, nechybí humor a je tu spousta detailů (obraz s oblíbenou cereálií v prezidentské kanceláři), které z téhle jednohubky dělají jeden z nejlepších dílů v sérii. Na jogurt budu nyní koukat s respektem. Vlastně si musím co nejdříve nějaký koupit. :-D ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl si pohrává s dosti otřepanou myšlenkou, jak by asi vypadal a dopadl svět, kdyby moc nad ním převzala umělá inteligence. Zřejmě proto, aby se o dílu mluvilo a nevypařil se okamžitě po zhlédnutí z paměti, zde byl odprezentován ten šílený nápad, že umělou vševědoucí inteligenci zde bude zhmotňovat co nejujetější věc, kterou důvěrně známe - například jogurt. Žádný myšlenkový přesah, jak zde prezentují zdejší honimíři to samozřejmě nemá. Je to mnohokrát zrecyklovaný nápad. Není to ani zajímavé, ani inovativní a už vůbec ne vtipné. Absolutně to nestojí za pozornost a těch 5 minut se táhne jako Fialovy bezobsažné proslovy. A animace doposud vůbec poprvé zcela nezajímavá. [10 %] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absurdně dokonalá fraška s hodným Skynetem, ehm, vlastně jogurtem.  Trochu otřepané a v šesti minutách se toho kromě samozřejmě lehce hořkého apokalyptického vtípku moc nestihne.  Slabší čtyřka, ale pořád čtyřka. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě nezaujala snad ničím. Styl animace vypadá jak z Disneyovek nebo od Pixaru, což ve mě vyvolává můj odpor k animákům tohohle typu. Téma (?), co k tomu říct, nějak jsem nepochopila o co tam šlo (umělá inteligence možná?). Každopádně pár scén bylo dobrejch a konec taky fajn. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedcom v USA sa podarí spojiť DNA s najvyššou inteligenciou s domácim jogurtom a ten tak postupne získa kontrolu nad celým svetom. Dĺžka 6 minút. Mokrý sen americkej spoločnosti,USA zbavené dlhov v prezidenrskom kresle s inteligentným tvorom.... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absurdní humor se nedá stavět na jedné absurdní věci, zvlášť když je od prvních vteřin jasné, kam vygraduje. A kreativní mi to taky zrovna nepřišlo, když to tvůrci nebyli schopní nějak pořádně zakončit. Ale tak aspoň to na svoji stopáž vystačilo, nápad tam byl, nějaký přesah taky... prostě to aspoň částečně funguje, na rozdíl od jiných segmentů. 3* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Monty Pythonovina moderní doby. Mile absurdní nápad, který i tak zprostředkoval pár dloubnutí do lidstva. Vtipné...takové věci mám moc rád. PS: poprvé jsem viděl v originálním znění a pecka...druhé shlédnutí s dabingem...velký rozdíl. ()

Reklama

Reklama