Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Dobrý lov (S01E08)

(epizoda)
  • USA Good Hunting

VOD (1)

Obsahy(1)

Syn lovce duchů si vytvoří pouto s měňavkou chu-li ťing. (Netflix)

Recenze (52)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prolnutí dávných mýtů se stampunkem v krásné animaci. Nadpřirozená bytost ztratila vlivem lidské techniky svá kouzla. Nedokáže už lovit, jen přežívat. Naštěstí je tu někdo, kdo umí kouzlit s technikou. Bytost vstává jak Fénix z popela a vydává se na lov. Žádný muž, vyžívající se v násilí, už nebude v bezpečí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý a esteticky líbivý magický úvod. Pak se z toho ovšem znovu vyklubala jakási nezáživná zápletka s kouzelnýma liškama. Děj nedával moc smysl a absolutně mě nebavil. Děj je vůbec prokletí celého tohoto projektu. Chápu, že se toho nedá na tak krátké stopáži moc rozehrát, nicméně pokud vás tvůrci zvládnout začít nudit i po pár minutách, tak je něco hodně špatně. Číňani ve steampunkové Anglii mi vůbec neseděli. Celé to působilo hrozně divně. A také mě sralo to sluníčkářské pomrkávání na mužskou nadřazenost a boj žen za svá práva. Od toho máme u nás Fialu, aby dojil svoji neziskovku z našich daní a pak peníze posílal na Barmu do boje za práva barmských žen. Netřeba s tím otravovat ještě v seriálech. [25 %] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne tak skvělý jako předchozí, ale určitě dobrá epizoda zase z jiného soudku. Alternativní vývoj Anglie ve steampunkovým stylu, kterej mi na filmový a seriálový scéně hodně chybí. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl měl sice nejkvalitnější animaci, co jsem kdy viděl, ale toto mi vytřelo zrak úchvatným zpracováním, příběhem, postavami... Čeho jsem si všiml nejdříve byla kamera. Už od začátku velmi povedená, scény podala výstižně, nemusela tam být žádná slova, jako kdyby to ten člověk měl v sobě. Přirozeně. Nikdy bych nečekal, že mě zrovna způsob zachycení snímku může tak oslnit. Zde se však stalo, je to dílo nadmíru pěkné. Hlavně svým smutným příběhem, snad poprvé, od začátku až do "konce". ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý Liang sa spolu zo svojim otcom vyberajú na lov mytologickej ženy, ktorá očarovala kupca z neďalekej osady. Liang pri love spoznáva Jen, ďalšiu z bytostí a spriatelia sa...Neuzavretý príbeh je jedna vec, moralizovanie druhá a ak k tomu prirátam že tento štýl animácie v japonskom štýle nepatrí k mojim obľúbeným tak zatiaľ najnižšie hodnotenie, aj keď steampunkový Hongkong určite očaril. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že to celé dospělo jen k me too pointě a podobným moderním tématům, protože první půlka mě vyloženě nadchla. Tam se mi ten příběh totiž dost líbil a doufal jsem, že to s nástupem modernizace půjde podobně mysticko-poeticko-dramaticky i dál, ale místo toho to začalo být drsné za každou cenu a plné přehnaně zlých zlých úchylných Angličanů a hlavně plné zlých zlých perverzních mužů... Naprosto chápu, o co tomu jde, ale je to celkem přehnané, bez hlubšího ponoru do situace, který to klidně mohlo vyvolat, i se stejnou stopáží. A sice nemám rád Šinkaie, je to podle mě strašný kýčař, ale myslím si, že by tenhle námět byl jak stvořený pro něj a že by ho dotáhl tam, kam se to dotáhnout mělo... Silné 3* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poetický příběh v čínském duchu, který vychází z pověsti o Liščích vílách Huli jing (jiuweihu). Možná příliš poetický na můj vkus, ale i díky ministopáži mě to přesto baví a podobných příběhů bych jistě zvládl víc. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co z počátku vypadá, jako samurajská verze Zaklínače, se postupně vyvine v poetickou love story, říznutou stampunkem. Krásná animace, zajímavý příběh a hořkosladká tečka v závěru. Mohlo to být možná o minutku delší, aby bylo uspokojeno i mé zvrácené já. ()

Reklama

Reklama