Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šťastná 13 přišla už o dvě posádky a žádný blázen by s ní dobrovolně neletěl. Nováčci ale nemají na vybranou. (Netflix)

Recenze (40)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát si mé srdce nezískala ani animace, která byla o několik řádů horší než lze vídat ve hrách a nemusíme nutně mluvit o těch nejnovějších. Samotný děj byla poté znovu neskutečná ubohost o krátce střižené lesbické černé feministce, kterou si zamilovala kdysi prokletá stíhačka. Kromě ucházející letecké akce tato epizoda nenabídla zhola nic. [25 %] ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Existuje moc hezká povídka o lodi, která měla duši...tam to dávalo smysl. Tady se bohužel pracuje s myšlenkou, že stroj měl nějaký záměr... . Kdyby šlo o strojovou inteligenci, tak proč ne, ale takto je to haluz. Přitom stačila jedna věta navíc...dali ti tam experimentální software, nebo záběr na tepající mozek napojený na hardware stroje... prostě něco. Takže akce moc pěkná, animace taky, ale příběh slaboučký, až pitomý. ()

Reklama

jabbo123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů, kde ultra realistické CGI kupodivu konečně funguje a nestává se z něho uncanny valley - možná je to těmi charaktery, ale krom posledního dílu mi zde postavy přišli nejvěrohodnější. Ale hlavně příběh je takový dojemný a hezky vystavěný. Ještě nikdy jsem asi takhle nefandil výsadkové lodi :-). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štěstí je jen... stará stíhačka s číslem 13.  První epizoda, jež mi notuje s názvem celého souboru Love, death and robots.  Řidiči chytrých aut jistě zamáčknou i slzu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Příběh epizody je adaptací krátkých povídek „Frontlines“ od Marko Kloose. (NiWi)
  • Lucky 13 je typ Sikorski UH-80S vyrobená v září 2077 ve Valencii v Kalifornii. (NiWi)
  • Jeden z vojáků nosí na uniformě logo studia Blur, které založil tvůrce seriálu Tim Miller. (NiWi)

Reklama

Reklama