Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Mrtvý úhel (S01E15)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Gang zlodějských kyborgů naplánuje bleskurychlou loupež po zuby ozbrojeného konvoje. (Netflix)

Recenze (40)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak tady spolukomentátorka trefně píše, tak zásadní problém, proč je tento díl tak enormní píčovina je to, že je nechutně family friendly. Zkrátka nelze být vtipným akčním nářezem, když si dáváte maximální pozor, aby náhodou nezemřela kočička, nebo někdo z hlavních aktérů. Tento díl je někde na úrovni (vizuálem i dějem) takových těch nejdebilnějších animáků, na které jsem ráno koukal, když jsem byl malý chlapec. Jeden z nejdebilnějších dílů vůbec. [5 %] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se tak blížím ke konci seriálu říkám si, proč se na druhou půlku radši nevysrali a nevypustili ven jenom tu první. A říkám si to z jednoho prostýho důvodu, druhá půlka stojí za hovno (taky hlavně proto, že začíná bejt family friendly ale co už, takový je 21. století). V tomhle díle Netflix zase zkusil "humor" a vytvořil rádoby vtipnou epizodu s tak klišé dialogama, že jsem přemejšlela nad tím, že se na tuhle epizodu radši vyseru a půjdu omrknout Pornhub. Týpek, co měl na starosti podminování vlaku ohrozil celou misi kvůli roztomilý myši (to jsem si omylem pustila Disney nebo co?). Zkrátka a dobře, tenhle seroš šel z jednoho z mejch oblíbenejch seriálů vůbec na průměrnej animák s pár dobrejma epizodama. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina kyborgov sa pokúsi z kamióna ukradnúť mikroprocesor. Musia tak urobiť iba na slepom mieste, keď nie je kamión viditeľný pre jeho doprovod...Slabý príbeh s priemernou animáciou a príbehom takmer bez pointy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako jo, aspoň si to nehraje na víc než může být, ale i tak to prostě stojí za prd. Je to celé příliš mdlé, nekreativní a z těch rádobyvtipných hlášek mi bude trapně asi ještě zítra. Navíc i postavy jsou všechny do jednoho nesympatické a nebavilo mě na tom asi nic. Ta hvězdička je spíš jen za to, že zhruba tuším, na co se to snaží odkazovat a ten odkaz v tom naštěstí vidět je, i když tenhle typ animáků jsem nedokázal ocenit ani jako děcko. Jo, a hlavně že se to tváří strašně drsně, ale nechat někoho umřít si to nedovolí ani náhodou... 1* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že stopáž začíná být celkem solidní ukazatel míry kvality příběhu. Tohle na svých 5 minut prostě nemohlo dopadnout jinak. Animace podprůměr. Humor spíše trapný a laciný. Ale pořád alespoň zábava (narozdíl od bazénového ZEN trapáka minule) ()

laserr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4/10, 11. nejlepší díl. Narozdíl od Suits tady chybí nějaké pouto s postavami, ani vysvětlení, co se vlastně děje a proč by nás to mělo zajímat, čili nakonec zbude jen akce. Nicméně akce je to fakt dobrá a celé je to netrvá ani 10 minut, což tady dost pomáhá. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tak špatně přijaté hodnocení jsem se já zase pobavil celkem slušně, animace mi sedla a kraťoučký akční příběh rovněž. Nemám moc co vytýkat, na tak úzkém poli není moc nad čím přemítat. ()

Reklama

Reklama