Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Alternativní historie (S01E17)

(epizoda)
  • USA Alternate Histories

VOD (1)

Obsahy(1)

Chcete vidět umírat Hitlera na sto a jeden neuvěřitelný způsob? Tak prosím. Vítejte v  Multiversity! (Netflix)

Recenze (58)

choze 

všechny recenze uživatele

Animovaný Adolf 7x různě umírá a historie potom nabírá různé směry... Skvělý nápad (program Multiversity ukazující alternativní historie) a pár fajn fórků. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní nápad s alternativní historií, kdy můžete změnit nějakou událost v minulosti a sledovat, jak to ovlivní budoucnost, mě dostal. Bohužel nadšení velmi záhy vyprchalo. Tvůrci si vzali na paškál tu vůbec nejotřepanější možnou postavu, která napadne úplně každého jako první - Adolfa Hitlera. To by mi ještě nevadilo. Bohužel, tahle přehlídka trapnosti a ubohých nápadů měla v mých očích asi takový smysl pro humor, jakým překypuje Petr Fiala - vůbec žádný. Přitom to téma otevíralo dveře do kořán neomezeným možnostem. Animace mě také nijak neoslovila. [30 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7 různých alternativních scénářů Hitlerovy smrti :D No já jsem se teda bavil výborně a animace Adolfa a židovského dítěte mě pokaždé rozesmála. Bezduchá zábava bez pointy, ale zato s výborně nadsázkovým obsahem. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální hovadina, ale řehtal jsem se od začátku do konce. Maldonado s Torresem natočily 3 filmy a všechny dostaly plnou palbu. Za mě vítězové projektu a doufám, že někdy natočí celovečerák. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová aplikácia umožňuje ľuďom zmeniť udalosť a predpokladá, ako by sa svet vyvíjal...Na škodu veci je, že sa jedna iba o zmenu smrti Adolfa Hitlera a nie viacerých postáv a, ako inak, v prípade víťazstva Ruska sa vo vesmíre pristane neskôr a nad tým sa už ani nedá zasmiať ani plakať, to už treba ľutovať. Ďalším faktorom je, že keďže som prečítal knihu Stephena Kinga o atentáte na Kennedyho a o alternatívnej realite nezdal sa mi ani nápad nijako mimoriadny. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotní nápad skvělý, ale vypadne z toho jen hromada trapných, prvoplánových fórků, které ani nejsou moc kreativní. Je to takový absurdní humor z AliExpresu. Kromě kapitoly "krysy a olihně" mě nezaujalo snad nic. 2* ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komická blbinka šťouchající do Adolfa Hitlera šesti variacemi jeho smrti a toho, co se stalo potom, jejichž absurdita gradačně stoupá až do té nejbláznivější verze. Kolážová animace strohého stylu a nápaditost navazující na kulturně-humorné dědictví Monty Pythona mě velmi potěšila. 8,5/10. ()

Reklama

Reklama