Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Alternativní historie (S01E17)

(epizoda)
  • USA Alternate Histories

VOD (1)

Obsahy(1)

Chcete vidět umírat Hitlera na sto a jeden neuvěřitelný způsob? Tak prosím. Vítejte v  Multiversity! (Netflix)

Recenze (58)

lajkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se tady furt opakuju. Snad 50% všech dílů tohoto seriálu by fungolvalo skvěle jako zábavné youtube video. Bohužel tvůrci si asi mysleli, že podobné epizodky se mohou vyrovnat těm skvělým dílům (Sonnie's Edge, Beyond the Aquila Rift a Zima Blue). A nebo jen neměli prachy a tak narychlo ukuchtili něco není uplně pitomé a doufají že jím to odpustíme. Ach jo, další průměr... 3*... ()

BroDan270 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotný nápad ma nadchol, čakal som ale asi skôr reálnejšie udalosti. Čo ak by sa utopil ako malé dieťa (naozaj sa skoro utopil) alebo čo ak by ho ten francúzsky vojak na fronte počas 1. svetovej zastrelil a neušetril. Vzišla z toho však naozaj kokotina, aj keď musím povedať, že v tom dobrom slova zmysle. Aj keď to na mňa až tak nezapôsobilo, no Gluugsnergluug ma dostal do kolien 🤣🤣 Aj sexuálny maratón s viedenskými prostitútkami vyzeral lákavo, hoc sa končil smrťou 🤣 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová aplikácia umožňuje ľuďom zmeniť udalosť a predpokladá, ako by sa svet vyvíjal...Na škodu veci je, že sa jedna iba o zmenu smrti Adolfa Hitlera a nie viacerých postáv a, ako inak, v prípade víťazstva Ruska sa vo vesmíre pristane neskôr a nad tým sa už ani nedá zasmiať ani plakať, to už treba ľutovať. Ďalším faktorom je, že keďže som prečítal knihu Stephena Kinga o atentáte na Kennedyho a o alternatívnej realite nezdal sa mi ani nápad nijako mimoriadny. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidně zničený potenciál tématu, které mohlo tolik nabídnout. Humor je v rozmezí u žáka druhé až šesté třídy a u inkluzivního žáka v rozsahu první až střední. Díl nenabídl žádnou zajímavou zápletku ani myšlenku, a ve spojitosti s bídným humer jsem docela blízko odpadu. Nevím, je vidět, že díl komponovaný pro diváky ze základních škol, nebo pro lidi na tripu. Nejsem si však jist, zdali by neměli pak solidní badtrip. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad super, provedení nic moc. Doufala jsem, že to budou různé možnosti, které budou na základě faktů a opravdového co by, kdyby. Tohle bylo spíš za vlasy přitažené fantasy. Zřejmě jste se měli smát těm "super" úmrtím atd. Opak byl pravdou. Bylo to trapný. Ani jsem se nepousmála. Fakt mě to zklamalo. 1* za prvotní nápad. Kdyby udělali opravdu alternativní historii toho, jak by to vypadalo, kdyby Hitler (nebo kdokoliv) umřel, tak by to mělo jiný grády. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V jedné z alternativních budoucností se první ženou na měsíci stala Janine Lindemulder. Toto jméno patří jedné z největších německých pornohvězd přelomu 20. a 21. století. (NiWi)

Reklama

Reklama