Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při tak malém počtu epizod působí tato řada o dost horší, než ta předchozí. Je zastoupeno méně přístupů a způsobů animace, ale co je horší, minimálně tři epizody jsou průměrné, jedna spíš podprůměrná...jeden by čekal, že když bude epizod tak málo, tak to budou pecky všecky. Jsem docela zklamaný, protože ani ty které jsem hodnotil pěti hvězdami, nemají na to nejlepší z předchozí řady. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola pre mňa ozajstným prekvapením, spôsobovala zimomriavky a niesla v sebe posolstvo, bohužiaľ, druhá séria je pre mňa sklamaním. Dôvodom je, že chýba nosná myšlienka a divák sa má kochať najmä vizuálnou stránkou príbehov a majstrovstvom animácií. Ak v prvej sérii chýbal príbeh, nahrádzal ho aspoň nápad a istá úroveň zábavy. Druhej sérii toto vo väčšine dielov chýba, akoby tvorcovia vsadili karty na istotu a dojem z prvej série. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nějaký významnější kvalitativní pokles oproti první sérii naštěstí nenastal. Trochu zamrzí, že zkrouhli počet dílu na číslo 8, což když přihlédneme k faktu, že druhá série si dala dva roky pauzu, osobně nechápu, ale co už. Jednoznačně nejlepším dílem, kde bych si já osobně dokázal představit filmové celovečerní zpracování, je Zakázané ovoce. Kromě úžasné a místy vyloženě dechberoucí animace totiž tento přírůstek do světa LDR nabídne i fungující zápletku sloužící k hlubokému zamyšlení. I pár dalších dílů zazářilo na plné čáře (čtyřka s perfketně nasnímanou krvavou akcí v nehostinném prostředí pouště....a filozofující osmička, která mě svým přesahem překvapila). Jo a Duch Vánoc překvapil, tam jsem takové vyústění fakticky nečekal. Recenzi píšu v momentě, kdy vyšel trailer na třetí sérii. A i ta vypadá dost šíleně! Tak uvidíme! Za mě 7,5/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně Netflix naservíroval očekávanou 2. sérii Love, Death & Robots a oproti první je to trochu zklamání, už jen zkrácením 18 epizod na 8 trochu bolí a také ubylo akce i gore a erotika absentuje zcela, ale pořád se jedná o nadprůměrnou zábavu, kde vyloženě slabý segment je jen 1 a to s názvem Led. Žádné druhé Secret War a Sonnie´s Edge se však bohužel nekoná. Nejlepší je bez debat povídka 4 Sníh na Poušti, což je Postapo mixlé se Star Wars. Úžasné CGI, skvělá brutální akce, nekompromisní gore, skvělá hudba i dobře vymyšlený svět. Jasný Král. Druhé místo si odnáší povídka 3 Zakázané Ovoce, což je futuristické Thriller-Sci-Fi se zajímavou myšlenkou, skvělým vizuálem a šokujícím vyvrcholením. Velká paráda. Třetí místo je povídka 5 Vysoká Tráva- Zajímavá animace, Lovecraft, vysoká tráva ( King), hororová atmoška. Pěkný. Čtvrté místo je 7 Azyl- Temné Sci-Fi s výborným CGI, kde hlavního hrdinu hraje Michael B. Jordan. Syrová atmosféra, zničený svět, nepříjemný robot a pěkně rozšláplá ruka. Páté místo povídka číslo 6 Duch Vánoc- Kraťounké, ale originální nápad, kde místo Santa Clause nosí dárky pěkně udělané Monstrum. Děti by rozhodně už nezlobili. Šesté místo povídka číslo 1 Automatická hlasová služba- robotický vysavač, který zmagoří a dostane chuť zabíjet. Originální, zábavné s hezkou yoga-shotgun fatalitou a slušným zvratem. Sedmé místo povídka číslo 8 Utonutý obr- Tak trochu Guliverovy cesty. Mrtvola obra se vyplaví na pláži, který přitáhne pozornost místních obyvatel. Pomalejší, ale určitě zajímavé. Osmé místo povídka číslo 2- Led- Definitivně nejslabší segment série. Komiksový vizuál je fajn a potěší Leviathan, jinak průměrné. Uteklo to fajn, bavil jsem se nadprůměrně, ale rozhodně bych příště uvítal více akce než filosofování. 8/10. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)

Reklama

Reklama