Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 2. svazek (2021) (série)


Automatická hlasová služba (S02E01)

(epizoda)
  • USA Automated Customer Service

VOD (1)

Obsahy(1)

Jestli vás úklidový robot zkouší zabít, stiskněte trojku. (Netflix)

Recenze (46)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch průměrnějších epizod. Oceňuji ale standardně vyvedený vizuál, sarkastickou telefonní podporu, jenž "paroduje" zaběhnutý standard 90 % podobných služeb, které dělají ze zákazníků idioty a marketingový přesah "nucených" služeb. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vize budoucnosti, kde zhýčkané přestárlé lidstvo zcela odevzdalo své životy do rukou robotů. A jednomu takovému úklidovému robotu se porouchá program a dostane chuť "uklidit" i vše živé. A tak svádí boj snad s poslední místní vitální důchodkyní a zastaví ho až stará osvědčená brokovnice. Docela vtipně si díl utahuje z telefonních podpor. Dalo se to. Díl je krátký a má ďábelské tempo. Docela zde funguje stupňující se napětí a animace mi k tomu docela sedla. Škoda jen nesmírně otřepaného nápadu. [75 %] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátek vcelku povedená taškařice se splašeným úklidovým robotem, který si začne hrát na Viktora Čističe. Nejvtipnější je pochopitelně hlasová služba podpory zákazníkům. Chcete-li být vyřazeni z terminačního programu, stiskněte jedničku... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tu! Do prdele ano, dočkali jsme se, dámy a pánové! Na druhou sérii čekám snad rok. První měla pár fakt luxusních příběhů, takže doufám, že druhá bude ještě lepší. I když tenhle díl mě teda nějak neoslovil. Dokonce si dovolím říct, že jako navnadění do druhý série byl pěkně na hovno, protože mě navnadil tak akorát na to, jít si lehnout a spát. Ještě, že tahle epizoda trvala jenom 10 minut. Už dlouho jsem neviděla nic takhle nezáživnýho. Možná mám náročnej smysl pro humor, ale tohle rádoby vtipný cosi mě snad umořilo nudou. Snažili se vůbec bejt vtipný nebo o co se sakra snažili? Vzpoura čisticích robotů ve městě, kde žijou samí důchodci. Dokážu si představit, že by to mohlo bejt mnohem zajímavější. A ta animace? Sice nerada hodnotím styly animace, ale ježiši, tahle byla fakt nekoukatelná. Já si nemůžu pomoct. Hlavně ty obličeje, to se fakt nedalo. Hodnocení: snad mě příští díl spraví dojem/10 ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikterak originální nebo nápaditá, ale pořád vcelku zábavná variace na téma člověk vs. vražedný spotřebič. V podstatě extrémní, velmi volná adaptace jedné z mých oblíbených Dickových povídek. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Efektní start nového ročníku. Hlavní zápletka se s každou minutou stupňuje a přeroste v nečekaný boj. Podivuhodný mix Wall-Eho a Terminátora. Bravurní animace. Když se nad tím ale jen trošičku pozastavíte, jde o hodně směšnou premisu. Ano, je tady již stále častější varování před technologiemi a jejích ovládnutím našeho každodenního života i pokus o poukázání na naší provázanost, závislost i omezení svobody kvůli neustálému dohledu. Je to podané spíš naivně a uspěchaně, což k nabízené délce dokážu celkem pochopit. Na ty nejlepší epizody se to nechytá. Technická stránka je úžasná. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V zásadě typický souboj o přežití mezi technikou a člověkem v hávu pprůměré animace se stylizovaným vzhledem lidských hrdinů, kdy je právě hlavní zápletka to nejnudnější, co nám epizoda nabízí, místo toho, aby objevovala fikční svět, který díky náznakům působí mnohem zajímavěji a propracovaněji. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová séria Love, Death & Robots už je tu, a s ňou aj pilotná epizóda druhej série, ktorá si s nejakou inováciou veľkú hlavu neláme. Za to, ale pokračuje v kontroverznom poňatí seriálu najlepšie ako dokáže. Osobne by som ju skôr zaradil k tým slabším epizódam bez žiadneho významu, ale oproti niektorým fakt nemastným-neslaným kusom z prvej sezóny ide stále o veľmi zábavný počin, ktorý sarkasticky paroduje väčšinové odozvy na linkách zákazníckeho servisu. Animácia ani príbeh tu nie je žiaden Oscarový, ale tým, že sa to na nič nehrá je to v podstate super odreagovačka. Ak to bude pokračovať takto ďalej budem len rád. Vždy sa mi na tejto antológii páčilo, že aj jedna epizóda dokáže vyvolať diskusiu o jej kvalite a nikto sa s nikým nezhodne. Dúfam, že ma zbytok nesklame, zatiaľ to vyzerá byť fajn... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako zahájení druhé řady dost slabota. Grafika vyloženě hnusná (grafika, ne animace) a krom jednoho vyloženě vtipného momentu (rozhovor s konverzantem - skutečně nechcete zvolit “ano”?), spíš o ničem a bez pointy. ()

Reklama

Reklama