Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bratři daleko od domova a pár geneticky upravených místňáků se společně pouští do smrtonosné honičky. (Netflix)

Recenze (42)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféricky podmanivá epizoda, která těží z minima maximum. Jenže ani tak to nestačí. Jako studentský kraťas by to bylo naprosto excelentní, ale v rámci této antologie, která má (většinou) nějakou propracovanější myšlenku se musím zeptat: "Proč?". ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tohle kurva mělo být? Neoslovil mě styl animace a už vůbec ne nekonečně nudný a debilní děj, který řadím na absolutní dno tohoto seriálu. I během této krátké stopáže se tvůrcům takřka povedlo mě unudit k smrti. Tohle se tedy kurevsky nepovedlo a soudě dle zdejšího hodnocení mě těší, že to zdejší uživatelé vidí velmi podobně. Tedy minimálně ta část, která se v tomhle nezdařilém kusu hovna snaží hledat nějaká pozitiva. [4 %] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, je to aspoň lepší než minulá epizoda. Aspoň to bylo zábavný, sakra práce! A vím, že jsem říkala, že nerada hodnotím styl animace, ale víte co? Seru na to, u filmu se taky hodnotí kamera, tak proč bych u animovanýho seriálu nehodnotila animaci, že? Každopádně tady se nemůžu rozhodnout, jestli tu kresbu víc miluju nebo nenávidím. Nějaký záběry vypadaj totiž fakt nádherně (třeba ty zdálky na tom moři nebo když šli těma ulicema), ale nějaký zase vypadaj úplně strašně, hlavně když ukážou zblízka jejich obličeje a začnou mluvit. Přijde vám to taky tak? Mně to přišlo takový, nevím, prostě divný. Ale co fakt nechápu je, proč ty velryby prorážely led zrovna pod nima? Však tam mají celý moře pro sebe. Bylo to tím světlem nebo čím? Hodnocení: Musím říct, že zatím docela slabota. Doufám, že přijdou nějaký epizody jako v minulý sérii, že kterých si sednu na zadnici/10 ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička adolescentních blbců se zfetuje a poté sprintují přes led, přičemž svůj běh zakončí sledováním fosforeskujících keporkaků. Rozhodně bych se přidal. Animace hodně na styl Zima Blue. První dvě epizody zatím ty, na které jsem se těšil nejmíň, uvidíme co dál. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne animovaná epizóda ako Zima Blue, ktorá bola podľa mňa vrcholom prvej série s pravou Sci-fi zápletkou s filozofickým rozmerom. Čosi podobné ponúka Ice, minimálne atmosfericky. Animácia je bravúrna, efekty tobôž, radosť sa pozerať i počúvať. So zápletkou je to však už trochu inak. Tá je na môj vkus príliš strohá na to, aby som si z nej čosi hlbšie odniesol, napriek tomu že je zrozumiteľná, jednoduchá a šarmantne postavená naruby súčasnej spoločnosti rútiacej sa do čohosi menej nadneseného, ale vo svojej podstate podobného. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od první minuty mi přišla vizuální stránka něčím povědomá, a taky že ano. Za epizodou stojí Passion Animation Studios, které nám minulé přineslo bravurní Zima Blue. Tenkrát nečekejte filozoficko existenciální krasojízdu, ale jednoduchou, přímočarou jednohubku. Náctiletí se nudí a vymýšlí ptákoviny. Hecují se a vymýšlí zbytečně nebezpeční kratochvíle, aby se zabavili a měli o čem u dalšího flámu pokecat. Kromě krásné animace toho epizoda moc nenabídne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto by chcelo aj dlhšiu stopáž. Vizuál síce nenadchne, ale myšlienka "vylepšenej" generácie áno. Škoda toho záveru, kde síce človek pointu nájde, ale nestačí na lepšie hodnotenie. ()

Reklama

Reklama