Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 2. svazek (2021) (série)


Duch Vánoc (S02E06)

(epizoda)
  • USA All Through the House

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Vánoce seběhnou dvě děti po špičkách do přízemí, aby na vlastní oči zahlédly Santu. Ujetý příběh jenom pro dospělé. (Netflix)

Recenze (48)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mysleli jste si, že Santa, Ježíšek a děda Mráz jsou výmyslem rodičů? Tak to jste měli absolutní pravdu! Kam se hrabe vyhrožování čertem, zákazy na počítač a telefon. Pokud jste pokrokovými rodiči, tohle pusťte vašim dětem a nemusíte mít obavu, že budou chtít ještě někdy zlobit. Někdy stačí k naprosté spokojenosti opravdu málo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názorná ukázka toho, jak si lze správně vyhrát s kratičkou stopáží. Vůbec poprvé v rámci tohoto seriálu jsem se s chutí zasmál. Nesmírně hravé a vtipné od prvních minut až do dokonalého konce. Už nikdy nebudu na Santu nahlížet stejně, jako před zhlédnutím této totální ujetiny. Dokonalá lekce do života pro děti a vůbec zbraň nejsilnějšího kalibru, která je na pěkných pár let přesvědčí, že zlobit se nemá. Všem rodičům tohle doporučuji pustit svým nejmenším ratolestem a garantuji vám, že už je v životě neuvidíte zlobit. Přijímám veškeré reklamace. [90 %] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bude hit letošních Vánoc u nás doma a možná i zjistíme, co se stane, když děti nebudou hodné... Guillermo del Torro hadra a  jeden z nejlepších dílů tohoto svazku. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční speciál! Tohle bylo fakt vtipný, to jsem nečekala. Děti se jdou mrknout na Santu, kterej tak úplně není podle jejich představ. Není to žádnej děda, co jezdí s povozem sobů.  ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hmm jsem fakt ráda, že u nás máme Ježíška. No myslím, že tyhle děti se už na Santu nikdy podívat nepřijdou. Hodnocení: nemůžu uvěřit, že už jenom dvě epizody a je konec. Tahle série je fakt závislost. A jak je krátká, tak máte za chvíli dokoukáno a jediný, co vám zbejvá je čekat dva roky na další, jestli vůbec bude/10 ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČO keby Santa vyzeral "tak trochu" inak ? :D Takéto jednohubky naozaj môžem, ide o šikovný mix žánrov, ktorý si vďaka archetypu Santu vystačí s kratučkou stopážou. Úsmevné. Takže Stay Good a nebojte sa piatich, inak sa zrejme budete musieť báť. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Santa Claus verze Bratří Grimmů. Chcete postrašit či traumatizovat své ratolesti, naskytla se vám jednoznačná příležitost. Ta britská angličtina v podání škvrňat byla jako pohlazení na duši. ()

Reklama

Reklama