Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 2. svazek (2021) (série)


Azyl (S02E07)

(epizoda)
  • USA Life Hutch

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ztroskotání na kamenité planetě se pilot snaží najít úkryt, ale narazí přitom na další hrozbu. (Netflix)

Recenze (33)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně tak fenomenální, že díky přítomnosti Michaela B. Jordana jsem měl podezření, že si v mnoha záběrech prostě pomohli klasickým filmem :). Epizodě prakticky nejvíc ublížilo zcela zbytečné přeházení časové souslednosti událostí. Pokračovat chronologicky (byť se zachováním poměru a délky scén jak byla), dalo by to jako celek mnohem lepší dojem. I tak ale nechám plný počet. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná píčovina a bohužel prakticky kopie prvního dílu, co se týče zápletky - boj s porouchaným robotem. Tentokrát se to celé odehrává jen na podstatně menším prostoru a bojuje negr. Absolutně ničím, mě tento díl neoslovil. Prokládání časových linek zde bylo úplně k hovnu. [10 %] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl skvělej, ale hrozně krátkej. Prostě začnete na to koukat a přijde vám, že to skončilo za 30 sekund a mohlo to bejt mnohem zajímavější a delší. Třeba kdyby ukázali víc z toho boje s tou zářící věcí a pak až by došlo pádu. Protože stokrát radši bych viděla to, než souboj s robotem, což už je taky pěkně ohraný. Neříkám, že to nebylo zábavný, to ani náhodou, naopak velice jsem si to užila, ale prostě ta zápletka s tím, že robot má najednou nějakej záhadnej error a jde proti protagonistovi, ale no ták, to tady bylo už tolikrát. I když to jak ho zneškodnil bylo kreativní, musím říct. Ale fakt bych tady spíš ocenila, kdyby se dějodehrával radši v tom vesmírným boji, to tady sice taky bylo mockrát, ale pokaždý to vypadá dost jinak a je to mnohem zajímavější. Hodnocení: chudák chlap, když mu rozdrtil ruku měla jsem pocit, že z toho mám fantomový bolesti/10 ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Zatiaľ jednoznačne najslabšia epizóda. Napínavú sekvenciu striedajú úplne zbytočné flashbacky, z ktorých sa nič nedozvieme. Rozdiely reálneho Michaela B. Jordana a jeho animácie sú jednoznačne viditeľné. Pôsobí to celkom rušivým dojmom. Rovnako aj prostredie. Tvár reálneho herca v kompletne CGI prostredí (aspoň tak to vyzeralo) je ako päsť na oko. A zápletka a jej rozuzlenie bohužiaľ nezaujala taktiež. Je to tak trochu ako Helping Hand v minulej sérii, ale ešte o level slabšie. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodě by mnohem více slušelo chronologické uspořádání. Takto to spíš působilo, že tvůrci věděli o kvalitách vizuálu, ale příběhově jim to přišlo slabší, tak to chtěli ozvláštnit prolínáním dvou časových linií. No, nepovedlo se a všemu to více ublížilo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší kúsok, ktorý si koleduje o celovečerák. Survival ako sviňa, po technickej stránke neskutočná dokonalosť, možno aj najlepšie, čo doteraz z oboch sérii vyšlo. Killmonger si to dal na pána, vedel by som si to predstaviť naozaj ako hutný filmový survivalík. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael B. Jordan v roli, které se vůbec nemusel upisovat, protože kdyby se tu objevil někdo neznámý a pro studio tedy mnohem levnější, vůbec nic by se nezměnilo. V rámci jen tohoto seriálu jsme z vesmíru dostali už promyšlenější kousky. ()

Reklama

Reklama