Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenze uživatele Beaumont07 k tomuto seriálu (1)

Zimova modř (2019) (S01E14) 

Nachádzanie zmyslu vlastnej existencie vo forme ultimátneho umeleckého diela. Nedá sa nespomenúť si na jednu z nosných tém filmu TAXIDERMIA. V oboch prípadoch je v základe existenciálna stratenosť, s ktorou sa dá vyrovnať iba radikálnym, seba-deštrukčným činom, fungujúcim nie len ako vyrovnanie sa samým so sebou, ale aj ako verejný spektákl, cez ktorý sa čin jednotlivca vpíše do dejín. ()

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama