Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenze uživatele Klajnik k tomuto seriálu (4)

Love, Death & Robots (2019) 

Jsem z toho stále poněkud rozhozený. Na jednu stranu je super, že můžeme nakouknout do tolika konceptů a mnoha různých zpracování. Avšak já si nevzpomínám na moc epizod podobných Night of the Mini Dead (3x04), které by trvaly pár minut, byly skvělé a současně jsem byl s rozsahem naprosto spokojen. Některé koncepty jsou totiž tak dobré, že bych chtěl vidět podstatně větší projekt a to, že ho neuvidím je poněkud otravné. Kord když je další epizoda něčím, co se mě nenadchne. I takové epizody jsou přítomny. Některý jsou průměrné, jiné se líbit nebudou, jiné mají dobrý námět, ale nelíbí se mi animace... Na druhou stranu to zkrátka znamená, že je zde často přítomná nějaká negace. Vykoupit to může jen fakt, že většina epizod bude zkrátka skvělá. To ale není. Snad by se dalo říct, že některé jsou zábavné, jiné jsou aspoň zajímavé. Kolem a kolem se divák pravděpodobně nudit nebude - současně ho to ale příliš hluboko nezasáhne a snad za pár let skoro zapomene i ty epizody, které se mu líbily, protože ty malé náměty zkrátka "neříznou dost hluboko" na to, aby se v paměti uchytily. Možná bych tedy na místo 9 epizod raději viděl 3 nejlepší z nich a natáhnul je na úkor těch horších. ()

Alternativní historie (2019) (S01E17) 

Tenhle díl je ze všech nejhorší. Dobrej námět, ale nedává to smysl, což by nevadilo, kdyby to bylo vtipný. Tohle jsou ale nápady malýho dítěte. Víctor Maldonado a Alfredo Torres mají dosti infantilní smysl pro humor. Je to patrné i v díle o Třech Robotech a v díle o Jogurtu. Zde se však jejich nesmysl pro humor projevil nejvíc (Hitlera zavalí želé, které na něj vystřelilo SSSR a prvním mužem na měsíci se stane Putin. Hah) Laxika, kterej dal 5/5 a napsal, že se řehtal od začátku do konce, bych propleskal, aby se ze svého nevkusu probral. ()

2. svazek (2021) (S02) 

Vysoká tráva a duch vánoc mají sice nejlepší výtvarný styl, ale obsahově mě bavila pouze 4 a hlavně 3 epizoda, ze které bych chtěl celovečerák. Pokud by nejlepší epizoda této série dostala prostor na úkor zbytku, byl by to mnohem lepší projekt. ()

3. svazek (2022) (S03) 

Pokud by se epizody Bad Traveling a Swarm roztáhly na úkor dalších epizod, byl bych radši. Snad jen u Night of the Mini Death by mě to mrzelo. To je však hravá zombie apokalypsa, která by víc než těch 5 minut mít nepotřebovala. Vlastně se jedna o jedinou epizodu, u níž jsem si řekl "Bylo to skvělé, mělo to jen pár minut, ale trvalo to přesně tak dlouho, jak bylo třeba." Většinou jsem by nespokojený a nebo toužím, aby se námět roztáhl do většího projektu. ()

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama