Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (257)

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10 – Nic moc. Pár opravdu dobrých dílů, na můj vkus příliš opravdu nudných dílů, které nepřenesly nic nového ani zajímavého. Na LD&R oceňuji především dvě věci: 1) nápad něco takového udělat a obecně odhodlání to vážně uskutečnit, zrealizovat; 2) variabilitu – každá epizoda si najde vlastní fanoušky a každý divák si najde vlastního favorita mezi epizodami. Já měl zrovna chvílemi pocit, že se mi uživateli lépe přijímané díly líbí méně, než některé s modrou barvou, ale jindy jsem se zase shodoval se všeobecným míněním. Štvalo mě naopak to, kolik neoriginálních a povrchních epizod se ve výběru ocitlo. Zvláště jsem si toho všímal v 1. sérii, možná proto, že byla 2x delší. Já bych zkrátka potřeboval, aby to, na co se dívám, o něčem bylo. Nebaví mě 15 minut sledovat tuctový brak a na konci se usmát pěkné pointě. Více o tom v recenzi na 1. řadu. Jsou epizody, které mě chytli za rozum / srdce / koule, a na které tedy budu ještě vzpomínat (např. Masonovy krysy, Jibero, Zakázané ovoce), ale bohužel jich je žalostně málo. Mnohem více z nich mi své téma buď nestihlo v časovém limitu prodat, anebo nemělo pořádně co prodávat. Asi by se na závěr hodilo dodat, že naanimované to bylo pěkně, pěkně si s tím vyhráli. Škoda jen, že se nepokoušeli ještě více experimentovat s obrazem, ta údajná jako hraná animace se už po tolika dílech slušně ohrála. Do budoucna (jako pesimista věřím v další série) bych doufal ve více artovějších epizod, přinesly mezi ten animovaný SGI bordel svěží vzduch. Otázka do tomboly: "Jsou ty díly ve skutečnosti geniální a jenom já jsem ten ignorantský vošoust?" ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Tenhle projekt mě hodně potěšil. Možná se po internetu podobných kraťasů válí plno, ale v takhle ucelený sbírce jsem si je nechal líbit a když skončil jeden, tak jsem se těšil jaká stylizace, příběh a pointa na mě čeká v dalším. Jsou tam méně dobrý, dobrý i skvělý kousky, ale bavilo mě všechno. Doporučuju nejen všem fanouškům fantastiky a animace. Navíc na Netflixu s CZ titulkama už od vydání. Osobní TOP 3: Secret War, Good Hunting, Zima Blue... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Love,death & robots sa ukázal ako celkom dobrý projekt kde sú rozličné príbehy s krátkou stopážou. Najviac sa mi pozdávali epizódy The Witness, Helping Hand, Secret war. Niektoré príbehy by si ozaj zaslúžili celovečerné filmy. Ale niektoré za to nestali. Ako napríklad alternative history s hitlerom, a niektoré slabsie kúsky po grafickej stránke . Ale celkovo tento vytvor od netflixu hodnotím ako dobrý. 3* ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco je dobré, něco je super, něco je spíš průměr. Na vyloženě špatný kousek jsem asi nenarazil, i když je pravda, že tak polovinu do týdne zapomenu. Většina filmů měla i přes všechny kvality slabý konec (pointu), pak tu ale byly takové, které mě moc nebraly, ale právě závěr je zachránil. Nejlepší film je podle mého Helping hand, která je sice taková jednodušší, ale zato v sobě má syrové emoce. Nejambicióznější a nejzapamatovatelnější byla (pro mě překvapivě všeobecně vychvalovaná) filozofický Zima Blue, která ale měla své mouchy. Vítězní tvůrci pak jsou Víctor Maldonado a Alfredo Torres, jejichž čistě komediální kousky When The Yogurt Took Over, Alternate Histories a zejména Three Robots jsem si všechny nadmíru užil... no a kdybych měl jako správný Schediaphili ještě vybrat nejvíc sexy díl (a že je hlavně v první půlce z čeho vybírat), asi bych zůstal u buď první Sonnie's Edge, která měla šmrnc, nebo u The Witness, což je zase prvoplánově pudová prasárna. Soráč, Aquilo. ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Famózní projekt, u kterého se střídala naprostá tvůrčí genialita s nejpůsobivějším vizuálem za několik posledních let. A ten (bohužel ne vždy) naprosto unikátní přístup k odvyprávění děje a charakterizaci postav by měl být inspirací mnoha autorům. Čistá svoboda a umělecká kreativita z toho cáká na míle daleko a já chci podobných projektů víc. Pěkně prosím! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Povídku původně napsal čínský spisovatel Ken Liu a byla vydána v jeho sbírce krátkých povídek „The Paper Menageri“. (NiWi)
  • Monstra z této epizody se nazývají DeeBees, stejně jako nepřátelští roboti ze hry „Gears of War 4“. (NiWi)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama